010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

21.8.-22.8.2024

Herkkusuiden rengasmatka 21.–22.8 Helsingistä Saimaalle

Lähde bussiretkelle Saimaan parhaimpien makuelämysten ääreen suoraan Helsingin keskustasta! Tällä kulinaristisella kahden päivän matkalla maistat parhaita lähiruokaherkkuja Saimaalta.

Varaa matka
Takaisin

Herkkusuiden rengasmatka Helsingistä Saimaalle toukokuussa 29.–30.5. ja elokuussa 21.–22.8

Tämä kahden päivän bussiretki Helsingistä Saimaalle toteutetaan kesällä 2024 ainoastaan kaksi kertaa: toukokuussa 29.–30.5. ja elokuussa 21.–22.8.
 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä valmiille Saimaa Hop On Hop Off järjestämälle matkalle Helsingistä ja päästä nauttimaan Saimaan mahtavista palveluista ja kohteista. 
Lähde bussiretkelle Saimaan parhaimpien makuelämysten ääreen suoraan Helsingin keskustasta! Tällä kulinaristisella kahden päivän matkalla maistat parhaita lähiruokaherkkuja Saimaalta.

Sinulla on mahdollisuus yöpyä meillä Sahanlahdessa Elsanrannan upeissa Saimaavilloissa tai Joroisissa PihlasResortissa.
Elsanrannan ylellisistä Saimaavilloista avautuu upea näkymä Saimaalle. Villoissa on oma sauna ja terassilla Drop-lämminvesiallas, sekä paljon muita ihanuuksia.

Ohjelma:

Päivä 1. Matkamme starttaa Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä klo 9:00 ja suuntaamme kohti Mikkeliä. Ensimmäinen vierailukohteemme on Sodan ja rauhan keskus Muisti. Ennen Muistin näyttelyyn tutustumista nautimme maittavan lounaan Mannerheimin hengessä. Mikkelistä jatkamme matkaa Puumalan Sahanlahteen, jossa kuulemme Sahanlahti Resortin tarinan päiväkahvien lomassa. Päiväkahvien jälkeen siirrytään valittuun kohteeseen majoittumaan ja illalliselle.

Päivä 2. Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan PihlasResortiin, jonka ravintola Siimeksessä nautimme maittavan lounaan. Lounaan jälkiruokaa siirrymme puolestaan nauttimaan teehuoneelle, joka sijaitsee Juvalla Wehmaan kartanon, pihapiirissä. Ennen paluumatkaa Helsinkiin vierailemme Tertin Kartanolla, jonka hurmaavassa puutarhakahvilassa nautimme Savolaiset sakuskat. Vierailumme sisältää myös talon esittelyn sekä ostoshetken.Takaisin Helsinkiin palaamme viimeistään klo 21:00.

********************

Hinta:
485 € / henkilö jaetussa kahden hengen huvilassa. 1hh lisä + 100 €

Hinta sisältää:
Meno-paluukuljetukset Savonlinjan tilausajobussilla, majoittuminen joko Sahanlahti Resortissa (Elsanranta) tai PihlasResortissa (Forest Suite), matkaohjelman mukaiset vierailut ja ruokailut sekä matkanjohtajan palvelut

********************
Tämän matkan myyjänä ja vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Savonlinja Oy. Varaa matkasi TÄSTÄ.
HUOM! Kirjoita verkkokaupan kohtaan: Lisätietoja Haluaisitko majoittua Elsanrannassa vai PihlasResortissa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Savonlinja Oy

********************

Lisätietoja matkasta:
Hanna Airas
+358 50 3296560

Seuraavana Sahanlahdessa

17.7.-18.7. klo 19

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

19.7.-19.7. klo 21

Trubaduuri Antti Kajander klo 21

Tule kanssamme nauttimaan Rantamakasiinille energisestä pop/rock, sekä tunnelmallisesta blues ja jazz musiikista.

21.7.-21.7. klo 18

Janne isännän bingo

Janne isännän bingo Rantamakasiinilla on mahtava ohjelmanumero sunnnuntaipäivään. Tule sinäkin pelailemaan!

23.7.-23.7. klo 18-20

Sahanlahden savusaunan löylyt

Sahanlahden savusaunassa on ilo löylytellä niin helteellä kuin sadesäällä. Saunan edustalta pääsee pulahtamaan myös Saimaaseen. Yhteissauna ja uikkarit mukaan!