010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

4.7.-6.7.2024 klo 19 ja la Klo 14

Hätäinen hääpäivä -teatteri Elämysverstaalla

Perjantai-illan epätoivoisella hääpäivälahjan etsintämatkalla Mikko joutuu uskomattomiin kommelluksiin ja törmää mitä erikoisempiin tyyppeihin kaupungin vilinässä.

Verkkokauppa
Takaisin

Hätäinen hääpäivä -teatteri Sahanlahden Elämysverstaalla 4.-6.7.2024 Puumalassa

Tulethan sinäkin katsomaan heinäkuussa to-la 4.-6.7. Sahanlahden Elämysverstaalle Puumalaan hullun hauskaa komediaa Hätäisestä hääpäivästä Ville Virkkusen käsikirjoittamana ja ohjaamana. Rooleissa on Villen lisäksi monen tuntemat Tero Tiittanen ja Johanna Ruonala.

Hätäinen hääpäivä:

Ulla ja Mikko ovat olleet naimisissa 10 vuotta. Ullan on suunnitellut heille romanttisen illan hyvän ruoan, hyvän seuran ja romanttisen vaahtokylvyn parissa. Mikko on unohtanut koko hääpäivän, mutta yrittää pelastaa itsensä valkoisella valheella pakettiautomaatissa odottavasta hääpäivälahjasta, joka hänen pitää lähteä välittömästi noutamaan. 

Perjantai-illan epätoivoisella hääpäivälahjan etsintämatkalla Mikko joutuu uskomattomiin kommelluksiin ja törmää mitä erikoisempiin tyyppeihin kaupungin vilinässä. Löytääkö Mikko tällä matkalla paketin vai itsensä? Kestääkö Ullan ja Mikon liitto pienen valkoisen valheen? Uskooko Ulla Mikon selityksiä? Mitä tarjoilija Petja tekee Ullan ja Mikon luona?

Hätäinen hääpäivä ammentaa käyttövoimansa farssin, komedian ja sketsihuumorin syvästä ytimestä. Näytelmässä seikkailee ZenSuurin somesketseistä tuttuja hahmoja kuten tarjoilija Petja, elokuvaohjaaja Korppu, Ulpu ja naapurinpojat Rake ja Make, sekä lukuisa joukko uusia hahmoja marssitetaan estradille hengästyttävällä tahdilla eli pitäkää tuoleista kiinni, sillä kohta mennään sisään komediahulluttelun maailman, jossa kaikki mahdotonkin on mahdollista. 

Nämä ja paljon muuta selviää kesän hauskimmassa komediahulluttelussa.

Käsikirjoitus: Ville Virkkunen, Johanna Ruonala, Tero Tiittanen
Ohjaus: Ville Virkkunen
Rooleissa: Tero Tiittanen, Johanna Ruonala ja Ville Virkkunen
Tuotanto: Klaffimedia ry

Näytökset:

To 4.7.klo 19
Pe 5.7. klo 19
La 6.7. klo 14

Liput: 32 €

Kokonaiskesto: n. 1 h 30 min väliajan kanssa

Näyttämönä ja katsomona Sahanlahden kesäteatterissa toimii Sahan Elämysverstas, katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Väliaikatarjoiluista huolehtii Sahanlahden ravintolat. Voit myös ruokailla ennen tai jälkeen esityksen. 
Meillä on mahdollisuus myös ryhmäruokailuun. Teemme mielellämme tarjouksen teille!

Tiedustelut ja varaukset:
p. 010 5083 500​ tai
sales@sahanlahtiresort.fi

Seuraavana Sahanlahdessa

21.6.-23.6.

Sahanlahden juhannus

Perinteistä juhannusta vietetään taas uudistuneella ranta-alueella nauttien isännän lettubaarin antimista, hyvästä musiikista yms.

26.6.-26.6. klo 19

LÄHELLÄ-konsertti Ressu Redford

Lähellä-konsertit ovat täällä taas! Tule nauttimaan illasta hyvän musiikin parissa!

27.6.-27.6. klo 19

Kyökin kautta -Taiteilijaillallinen Laura Elo

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

28.6.-28.6. klo 21

Tommi Seppänen & Harri Kautonen

Rantamakasiinin lavalla klo 21 alkaen tanssimusiikkia ja kotimaista iskelmää!