30.9.2023 klo 19
Avotuli-illallinen kuukauden viimeisenä viikonloppuna syys-joulukuussa
Illallinen on katettuna kuun viimeisenä viikonloppuna syyskuusta alkaen klo 19. Varaa pöytä ja tule nauttimaan kokkiemme valmistamasta lähiruuasta avotulen äärellä pimenevässä syksyisessä illassa.
Saimaa Gastronomy-viikonloppuna vieraileva tähtemme Huurreoksan tilalta Juho Huurreoksa valmistaa sadonkorjuu teemalla illallista mahtavista raaka-aineista.
Alkuruoka pöytiin jaettavina annoksina
Syksyistä salaattia
Pikkelöityjä lähimetsän sieniä
Tuoreen sadon porkkanaa ja Kappelin Juustolan juustoa
Lasimestarinlohta Puumalan kirjolohesta
Hirvi tartaria
Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita
Paahdettua naudan ulkofileetä
Talttaperunaa
Selleriä ja tummaa kastiketta
Mustikkarättänää ja vaniljajäätelöä
La illallinen 49 €/hlö
Hinnat:
49 €
Avotuli-illat:
30.9., 28.10., 25.11., 30.12. ja 31.12. klo 19
Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
10.10.
Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.
31.10. klo klo 19
Ravintola Koskivahti täyttyy naurunremakasta, kun saamme loka-marraskuun vaihteessa vieraaksemme upean suomalaisen näyttelijän ja viihdetaiteilijan, Aku Hirviniemen.
8.11. klo 14-19
Tämän syksyn ensimmäistä Koko kansan saunapäivää vietetään Sahanlahdessa lauantaina 8. marraskuuta. Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!
9.11. klo 12-16
Juhlitaan isiä ja isoisiä Ravintola Koskivahdin perinteisellä isänpäivälounaalla. Juhlava ja runsas lounaspöytä tarjoilee maukkaita sesongin makuja ja lähialueemme upeimpia raaka-aineita.