010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

29.12.2023 klo 19

Avotuli-illallinen 29.12. Pajapirtissä

Avotuli-illallinen on katettuna ja vuoden viimeisenä viikonloppuna kolmena iltana peräkkäin eri menuilla. Varaa paikkasi ajoissa!

Varaa pöytä
Takaisin

Avotuli-illallinen ravintola Pajapirtissä 29.12. Sahanlahdessa Puumalassa

Sahanlahden ravintola Pajapirtti on katettuna koko viikonlopun mahtavilla herkuilla pe, la ja su illallisilla klo 19. Jokaiseen iltaan on oma menu, joten voit tulla nauttimaan erilaisia herkkuja joka ilta.

Tervetuloa Pajapirttiin ruokailemaan avotulen ympärille vuoden viimeisenä viikonloppuna!
Muista varata paikka illalliselle ennakkoon.

MENU:

Alkuruoka jaettavana pöytään lähituottajien parhaista aineksista

Sahanlahden mallasleipää
Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Voita

Pääruoka nuotiolta: 

Loimulohta Puumalan Lohen kirjolohesta G,L
Paahdettuja juureksia G,L
Muikunmäti-tillikastiketta G,L

Jälkiruoka 

Karpalosuklaakakkua ja kuusenkerkkäkastiketta G,L

Hinnat: 
49 €

Avotuli-illat:
30.12. ja 31.12. klo 19

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Huomioimme myös erityisruokavaliot.

Seuraavana Sahanlahdessa

10.10.

Kokkivierailu - Johan Kurkela Koskivahdissa

Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.

31.10. klo klo 19

Dinner & Show - Aku Hirviniemi Koskivahdissa

Ravintola Koskivahti täyttyy naurunremakasta, kun saamme loka-marraskuun vaihteessa vieraaksemme upean suomalaisen näyttelijän ja viihdetaiteilijan, Aku Hirviniemen.

8.11. klo 14-19

Marraskuun Koko Kansan Saunapäivä

Tämän syksyn ensimmäistä Koko kansan saunapäivää vietetään Sahanlahdessa lauantaina 8. marraskuuta. Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!

9.11. klo 12-16

Isänpäivälounas Ravintola Koskivahdissa

Juhlitaan isiä ja isoisiä Ravintola Koskivahdin perinteisellä isänpäivälounaalla. Juhlava ja runsas lounaspöytä tarjoilee maukkaita sesongin makuja ja lähialueemme upeimpia raaka-aineita.