010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Rantakekkerit INFO

Lue tästä kaikki info kyydityksistä, ravintoloista ym.

Takaisin

Rantakekkerit info 

PÄÄSYLIPUT:

Perjantai, 12.7, klo.17.00- klo 01.30, liput 59 € euroa,

Lauantai, 13.7. klo.17.00- klo 01.30 Liput 59 €,

sunnuntai 14.7. klo 14-18, liput 49 €, sunnuntain liput LOPPUUNMYYTY!

Saatavilla ennakkoon pe-la lippuja 110 €

Rantamakasiinin VIPPI-lippu 139 € sis. alkujuoman, Sami Kurosen Makumatka Saimaalla – pöytiin tarjoillun neljän ruokalajin menun Vip teltassa, oman esteettömän alueen näkymällä lavalle, oman baarin ja omat wc:t. Saatavilla vielä muutamia lippuja perjantaille ja lauantaille!

Rantamakasiinin Vippipöytä 784 € kahdeksalle (😎. sis. alkujuomat, burgerannokset oman valinnan mukaisesti) ja oman pöydän käyttöön koiko illaksi. Saatavilla vielä pöytä sekä perjantaina että lauantaina!

ENNAKKOLIPUT: Ostamalla pääsylipun ennakkoon, vältyt turhalta jonotukselta. Liput saat kätevästi verkkokaupastamme www.sahanlahtiresort.fi Voit ostaa lipun myös tapahtuman portilta, jos lippuja on jäljellä. Kahden tai kolmen päivän yhteislippuja ei myydä enää portilla, vaan vain päiväkohtaisia lippuja. Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin ja vip-lippuihin ostamasi lipun mukaan. Ranneketta ostaessasi maksutapana käy kortti tai käteinen.

TAPAHTUMA-ALUE: Tapahtuma-alueena on Sahanlahden Rantamakasiinin, Ginibaarin ja laitureiden ympärillä oleva aidattu alue aivan Saimaan rannassa.

Osa tapahtuma-alueesta on katettua tilaa ja osa avointa Saimaan rannan maisemaa. Koko alue on anniskelualuetta ja tapahtuma on K-18. Kaikilla Sahanlahden alueella majoittuvilla on oltava lippu ostettuna ko. päivän tapahtumaan. Varauduthan sään mukaisella pukeutumisella.

TAKSIT: Puumalan taksit ovat ilolla ajossa Kekkereiden aikaan ja suosittelemmekin kyydin varaamista ennakkoon. Taksit päivystävät Kekkerialueella. https://visitpuumala.fi/pyoraile_ja_patikoi/puumalan-taksit/
VESITAKSI: Rib Saimaa. Puumalan satama-Sahanlahti Aikataulutetut menokyydit Kekkereille! Klo 19.30 ja Klo 20. 10€/hlö Varaa paikka, 040 555 8250, voit kysyä myös omaa kyytiä!

POLKUPYÖRÄLLÄ SAAPUMINEN: Kekkereiden polkupyöräparkki sijaitsee Rantamakasiinin yläpuolella. Pääset Puumalan suunnasta tullessasi saapumaan fillarilla suoraan Hylkeenlahden levähdysalueen kautta caravanalueen läpi kulkevaa tietä pitkin Rantamakasiinin pyöräparkkiin. Pyörällä saapuminen Kekkereihin on hyvä vaihtoehto!

P-ALUEET JA SAAPUMINEN AUTOLLA: Suosittelemme saapumista muutoin kuin omalla autolla, mutta olemme toki järjestäneet parkkipaikkoja omalla autolla saapuville. Sahanlahdessa majoittuvat (myös karavaanarit) Kekkerivieraat saapuvat Sahanlahden pääsisäänkäynnistä ja heidät ohjataan varatuille parkkipaikoille tai caravan alueelle. Muutoin parkkeeraaminen on kosken toisella puolella Sahankylän villojen parkkipaikoilla tai etäparkkipaikoilla, joihin on tien varressa opasteet saapuessanne. Etäparkkipaikoilta on pikkubussikuljetus tapahtuma-alueelle.

HUOM! Sunnuntaina Vesterisen keikalle ohjaamme osan autoista myös Sahanlahden pääsisäänkäynnin parkkipaikoille. Pyydämme saapumaan hyvissä ajoin. Keikka on loppuunmyyty. Suosittelemme yhteiskyytejä ja taksilla saapumista.

Perjantai- ja lauantaipäivissä klo 16 saakka Sahanlahden lähiparkkipaikat normaalissa käytössä ennen varsinaista tapahtuma-ajan alkamista. Lauantaina Ranta-alueellamme on myös D.O. Saimaa lähiruokamarkkinat klo 11-15.

LAITURIT JA SAAPUMINEN VENEELLÄ: Vierasvenelaituri on ennakkoon täyteen varattu. Kaikilla laiturissa olevilla on oltava myös tapahtumarannekkeet. Kierrämme laiturilla vaihtamassa ennakkoliput rannekkeisiin jokaisena tapahtumapäivänä.

Päivälaituri Rantamakasiinin vieressä on varattuna tapahtumavieraille. Sään ollessa tyyni, täytämme paikat keulakiinnityksellä. Varaattehan mukaan veneisiinne riittävät köydet ja lepuuttajat. Pyydämme teitä saapumaan hyvissä ajoin, jotta vapaa veneparkkipaikka löytyy varmasti.

Kotilaituri on myös täyteen varattu Kekkeriviikonloppuna.

Vesijettipartio valvoo ranta-aluetta vesiltä käsin, ohjaa veneitä oikeille paikoille ja ohjaa mahdollisia liputtomia veneitä kauemmaksi ranta-alueilta

HELIKOPTERILLA JA VESITASOLLA SAAPUMINEN: Jos olet tulossa kekkeröimään helikopterilla, olethan yhteydessä ennakkoon isäntä Janneen. Vesitasolla voit rantautua uimarannallemme.

RAVINTOLAT: Sahanlahden kaikki ravintolat palvelevat Kekkeriviikonloppuna

Koskivahti

klo 8-11 Aamiainen

klo 12-16 Pöytiin tarjoiltava lounas, su Sunday Roast noutopöydästä

klo 16.30 alkaen ala carte -illallista

Koskivahtiin ovat tervetulleita myös muut kuin Kekkerivieraat koko viikonlopun ajan. Huomioikaa parkkeeraaminen

Rantamakasiini

Pe klo 12-01.30

La klo 10-01.30

Su klo 10-22

Rantamakasiini tarjoilee hampurilaisannoksia ja salaatteja koko päivän.

Pajapirtti – pitseria

Pe klo 17-23

La klo 17 -23

Lisäksi tapahtuma-alueella on ruokapisteitä

Yöruokaa on tarjolla klo 22 alkaen

JUOMAT: Tapahtuma-alueella palvelevat Rantamakasiinin baari, liikkuvat juomamyyntipisteet, viinibaari, lonkerobaari, Ginibaari on Vip – asiakkaiden omassa käytössä.

JUOMA- JA RUOKALIPUKKEET Lipukkeita myydään lipunmyynnin ja ennakkolippujen vaihdon yhteydessä. Lipukkeiden ostamisella ennakkoon nopeutat asiointiasi tapahtuma-alueella.

ENSIAPU: Mikäli tarvitset apua, ota yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

VESSAT: Tapahtuma-alueella on bajamajoja sekä alueen tapahtuma-alueen läheisyydessä Sahanlahden normaalit wc:t. Ginibaarin vipissä ja vierasvenelaitureilla on omat bajamajat.

TUPAKKAPAIKKA: Tupakointipaikat on merkitty erikseen.

MUUTA TÄRKEÄÄ: Huomioikaa että omien juomien ja ruokien tuonti alueelle on kielletty

Alkoholituotteita ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Pääsisäänkäynnissä on tarkastus. ja muistattehan, että alkoholijuomien nauttimien on kielletty tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä, aina risteysalueelta tapahtuma-alueen portille.

ROSKIKSET ovat alueella sitä varten, että roskat laitetaan sinne. Sitä kautta myös omasi ja läheisesi viihtyvyys paranee ja silloin kaikilla on mukava ja kiva olla.

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT: Vartioitua narikkaa meillä ei ole. Löytötavaroita voi kysellä portilta ja tapahtuman jälkeen Sahanlahden vastaanotosta

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Tervetuloa viettämään taas ikimuistoista Kekkeri-viikonloppua!

Seuraavana Sahanlahdessa

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Trubaduuri Antti Kajander klo 21

Tule kanssamme nauttimaan Rantamakasiinille energisestä pop/rock, sekä tunnelmallisesta blues ja jazz musiikista.

Janne isännän bingo

Janne isännän bingo Rantamakasiinilla on mahtava ohjelmanumero sunnnuntaipäivään. Tule sinäkin pelailemaan!

Sahanlahden savusaunan löylyt

Sahanlahden savusaunassa on ilo löylytellä niin helteellä kuin sadesäällä. Saunan edustalta pääsee pulahtamaan myös Saimaaseen. Yhteissauna ja uikkarit mukaan!