010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Rantakekkerit INFO

Lue tästä kaikki info kyydityksistä, ravintoloista ym.

Takaisin

PÄÄSYLIPUT: Perjantai, 12.7, klo.17.00- klo 01.30, liput 59 € euroa,

Lauantai, 13.7. klo.17.00- klo 01.30 Liput 59 €, sunnuntai 14.7. klo 14-18, liput 49 €

Rantamakasiinin VIPPI-lippu 139 € sis. alkujuoman, Sami Kurosen Makumatka Saimaalla -menun, oman esteettömän alueen näkymällä lavalle ja omat wc:t

Rantamakasiinin Vippipöytä 784 € kahdesalle (8). sis. alkujuomat, burgerannokset (oman valinnan mukaisesti) ja oman pöydän käyttöön koiko illaksi 

ENNAKKOLIPUT: Ostamalla pääsylipun ennakkoon, vältyt turhalta jonotukselta. Liput saat kätevästi verkkokaupastamme www.sahanlahtiresort.fi Voit ostaa lipun myös tapahtuman portilta, jos lippuja on jäljellä. Kahden tai kolmen päivän yhteislippuja ei myydä enää portilla, vaan vain päiväkohtaisia lippuja. Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin ja vip-lippuihin ostamasi lipun mukaan. Ranneketta ostaessasi maksutapana käy kortti tai käteinen.

TAPAHTUMA-ALUE: Tapahtuma-alueena on Sahanlahden Rantamakasiinin, Ginibaarin ja laitureiden ympärillä oleva aidattu alue aivan Saimaan rannassa.

Osa tapahtuma-alueesta on katettua tilaa ja osa avointa Saimaan rannan maisemaa. Koko alue on anniskelualuetta ja tapahtuma on K-18. Kaikilla Sahanlahden alueella majoittuvilla on oltava lippu ostettuna ko. päivän tapahtumaan. 

TAKSIT JA VESITAKSIT: Puumalan taksit ovat ilolla ajossa Kekkereiden aikaan ja suosittelemmekin kyydin varaamista ennakkoon. Taksit päivystävät Kekkerialueella.
Tarkennamme tietoja lähempänä

POLKUPYÖRÄLLÄ SAAPUMINEN: Kekkereiden polkupyöräparkki sijaitsee Rantamakasiinin yläpuolella. Pääset Puumalan suunnasta tullessasi saapumaan fillarilla suoraan Hylkeenlahden levähdysalueen kautta caravanalueen läpi kulkevaa tietä pitkin Rantamakasiinin pyöräparkkiin. Pyörällä saapuminen Kekkereihin on hyvä vaihtoehto!

P-ALUEET JA SAAPUMINEN AUTOLLA: Suosittelemme saapumista muutoin kuin omalla autolla, mutta olemme toki järjestäneet parkkipaikkoja omalla autolla saapuville. Sahanlahdessa majoittuvat (myös karavaanarit) Kekkerivieraat saapuvat Sahanlahden pääsisäänkäynnistä ja heidät ohjataan varatuille parkkipaikoille tai caravan alueelle. Muutoin parkkeeraaminen on kosken toisella puolella Sahankylän villojen parkkipaikoilla tai etäparkkipaikoilla, joihin on tien varressa opasteet saapuessanne. Etäparkkipaikoilta on pikkubussikuljetus tapahtuma-alueelle.

Perjantai- ja lauantaipäivissä klo 16 saakka Sahanlahden lähiparkkipaikat normaalissa käytössä ennen varsinaista tapahtuma-ajan alkamista.

LAITURIT JA SAAPUMINEN VENEELLÄ: Vierasvenelaituri on ennakkoon täyteen varattu. Kaikilla laiturissa olevilla on oltava myös tapahtumarannekkeet. Kierrämme laiturilla vaihtamassa ennakkoliput rannekkeisiin jokaisena tapahtumapäivänä.

Päivälaituri Rantamakasiinin vieressä on varattuna tapahtumavieraille. Sään ollessa tyyni, täytämme paikat keulakiinnityksellä. Varaattehan mukaan veneisiinne riittävät köydet ja lepuuttajat. Pyydämme teitä saapumaan hyvissä ajoin, jotta vapaa veneparkkipaikka löytyy varmasti.

Kotilaituri on myös täyteen varattu Kekkeriviikonloppuna.

Vesijettipartio valvoo ranta-aluetta vesiltä käsin, ohjaa veneitä oikeille paikoille ja ohjaa mahdollisia liputtomia veneitä kauemmaksi ranta-alueilta 😉

RAVINTOLAT: Sahanlahden kaikki ravintolat palvelevat Kekkeriviikonloppuna

Koskivahti

klo 8-11 Aamiainen

klo 12-16 Pöytiin tarjoiltava lounas, su brunssi noutopöydästä

klo 16.30 alkaen ala carte -illallista

Koskivahtiin ovat tervetulleita myös muut kuin Kekkerivieraat koko viikonlopun ajan. Huomioikaa parkkeeraaminen

Rantamakasiini

Pe klo 12-01.30

La klo 10-01.30

Su klo 10-22

Rantamakasiinin aamu alkaa kahvilla ja aamiaisherkuilla ja jatkuu hampurilaisten ja salaattien kera koko päivän.

Pajapirtti – pitseria

Pe klo 14-23

La klo 14 -23

Lisäksi tapahtuma-alueella on ruokapisteitä

Yöruokaa on tarjolla klo 22 alkaen 

JUOMAT: Tapahtuma-alueella palvelevat Rantamakasiinin baari, liikkuvat juomamyyntipisteet, viinibaari, lonkerobaari, Ginibaari on Vip – asiakkaiden omassa käytössä.

JUOMA- JA RUOKALIPUKKEET Lipukkeita myydään lipunmyynnin ja ennakkolippujen vaihdon yhteydessä. Lipukkeiden ostamisella ennakkoon nopeutat asiointiasi tapahtuma-alueella.

ENSIAPU: Mikäli tarvitset apua, ota yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

VESSAT: Tapahtuma-alueella on bajamajoja sekä alueen tapahtuma-alueen läheisyydessä Sahanlahden normaalit wc:t. Ginibaarin vipissä ja vierasvenelaitureilla on omat bajamajat.

TUPAKKAPAIKKA: Tupakointipaikat on merkitty erikseen.

MUUTA TÄRKEÄÄ: Huomioikaa että omien juomien ja ruokien tuonti alueelle on kielletty

Alkoholituotteita ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Pääsisäänkäynnissä on tarkastus. ja muistattehan, että alkoholijuomien nauttimien on kielletty tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä, aina risteysalueelta tapahtuma-alueen portille.

ROSKIKSET ovat alueella sitä varten, että roskat laitetaan sinne. Sitä kautta myös omasi ja läheisesi viihtyvyys paranee ja silloin kaikilla on mukava ja kiva olla.

LÖYTÖTAVARAT: niitä voi kysellä portilta ja tapahtuman jälkeen Sahanlahden vastaanotosta

Pidätämme oikeuden muutoksiin! 

Seuraavana Sahanlahdessa

Naistenpäivän illallinen ravintola Pajapirtissä

Tervetuloa Naistenpäivän illalliselle ravintola Pajapirttiin perjantaina 8.3. klo 18.

Raclette-illallinen 23.3. Pajapirtissä

Perinteisellä sveitsiläisellä raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Raclette-illallinen 29.3. Pajapirtissä

Raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Illalla on myös karaokea!

Pitkänperjantain noutopöytälounas ravintola Koskivahdissa

Koskivahdissa nautitaan pitkäperjantain lounaasta klo 12-15