
Koskivahti illallismenu
Varaa unohtumaton
loma vieraanamme
Tervetuloa herkuttelemaan satokauden tuotteilla ja pientuottajien upeilla antimilla.

Maistelumenut
Neljän ruokalajin makumatka sesongin parhaista raaka-aineista lähimetsistä ja paikallisilta tuottajilta.
VIINIPAKETTI: 32€
- Metsäsienikeittoa ja talon hapanjuurileipää (L,G)
Gelso d`Oro, Puglia, Italia - Confattua Hanhea, puolukka-punaviinikastiketta ja paahdettua punajuurta (L,G)
Sophie Schaal Pinot Noir, Alsache, Ranska - Sahanlahden tyrniparfait (L,G)
Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia
VIINIPAKETTI: 30€
- Hauhalan hanhen maksamoussea ja puolukkahilloa (L,G)
Chateau Haut- Rian Cremánt, Semillon, Ranska - Naudanfileetä, punaviinikastiketta ja sesongin lisukkeita (L,G)
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Valpolicella, Italia - Valikoima suomalaisia pienjuustoloiden juustoja ja talon hilloa (L,G)
Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia
VIINIPAKETTI 30€
- Punajuuricarpaccio, chevrekreemiä ja rapeaa palsternakkaa (L,G)
Viininä: Cork & Claw Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti - Sieniohratto Rapion myllyn ohrahelmistä (L)
Viininä: Sophie Schaal Riesling, Alsache, Ranska - Talon jäätelöä (L,G)
Viininä: Ainoa Winery, Suomi

Alkuun
Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista
Alkuruokana kahdelle / pääruokana yhdelle
Josep Ventosa Cava Brut - 9 €/10 cl
Gelso d`Oro, Puglia, Italia - 11,40 € / 12 cl
Chateau Haut- Rian Cremánt, Semillon, Ranska – 9 € / 10 cl

Pääruuaksi
Sophie Schaal Riesling, Alsache, Ranska - 10,40 € / 12 cl
Lucien Crochet Sancerre Blanc 2020 - 12,60 € / 12 cl
Sophie Schaal Pinot Noir, Alsache, Ranska - 11,40 € / 12 cl
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Valpolicella, Italia - 10,40 € / 12 cl

Makeaksi
Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia - 8 €
Ainoa Winery, Suomi - 8 €
Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia - 8 €

Lasten menu
- Päivän kalaa, paahdettua perunaa ja valkoviinikermaa
- Lihapyöryköitä luomunaudasta ja paahdettua perunaa
- Sahanlahden jäätelöä ja marjoja
Varaa pöytäsi
Suosittelemme pöytävarausta Ravintola Koskivahtiin
Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat pöytävarauksen yhteydessä ja huomioithan että keittiö sulkeutuu 30 min ennen ravintolan sulkeutumista.
Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Tästä syystä illallismenu voi vaiheella päivätasolla raaka-aineiden saatavuudesta johtuen.
Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.
VARAA PÖYTÄ