
Pajapirtti - Avotuli-illallinen
Varaa unohtumaton
loma vieraanamme
Herkullisia yllätyksiä suoraan avotulilta!

Avotuli-illallisen Menu
Kokin tervehdys
- Amuse-bouche - "Rantakala"
Alkuun koko pöytäseurueelle
Omassa pöydässä kivellä itse grillattavana:
- Puumalan lohta (L,G)
- Naudanpastrami (L,G)
- Lähitilojen juureksia (L,G)
- Hyrskykurkkuja (V,G)
- Marinoitua punasipulia (V,G)
- Vihersalaattia ja villiyrttipestoa (V,G)
- Leipurin hapanjuurileipä ja ruskistetta voita (L)
Pääruoka valintasi mukaan
Kokkiemme avotulella valmistamana:
Vartaat valinnan mukaan:
Kuvalan tilan possusta (L,G)
Luomunaudasta (L,G)
Kasviksista (V,G)
Gratinoitua kesäkurpitsaa, härkäpapuhummusta ja tomaattihilloketta (L,G)
- Grillattua perunaa ja smetanaa (L,G)
Makeaksi
Avotulella itse paistettavana:
- Letut, talon marjahilloa ja sokeria (L)
Varaa pöytäsi
Suosittelemme pöytävarausta Pajapirttiin
Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat pöytävarauksen yhteydessä ja huomioithan että keittiö sulkeutuu 30 min ennen ravintolan sulkeutumista.
Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Tästä syystä illallismenu voi vaiheella päivätasolla raaka-aineiden saatavuudesta johtuen.
Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.
VARAA PÖYTÄ