Hotel Saha

Sahan hotelli, Sahankylän villat ja aitat
– majoitu mukavasti Sahanlahdessa

Majoitu ihastuttavassa hotelli Väentuvassa Saimaan rannalla, vuokraa itsellesi pala Saimaata villassamme tai yövy tunnelmallisessa ja perinteikkäässä aitassa. Vastaanotto, info, pieni myymälä sijaitsevat ravintola Koskivahdissa, josta on varattavissa myös harrastevälineitä.

Sahanlahdessa voi majoittua yhteensä liki 60 henkeä, jonka lisäksi kauttamme järjestyy myös lisämajoitus 30 hengelle lyhyen kävelymatkan päästä. Voit myös ottaa kurssin kohti vierasvenesatamaa tai suunnata asuntoautosi tai -vaunusi caravan- alueellemme.

Voit varata majoituksen verkkokauppamme kautta. Mikäli et löydä vapaita huoneita palvelusta tai suunnittelet yöpymistä isommalle ryhmälle, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan meihin!

Sahan Hotelli

Ihastuttava hotelli Saimaan rannalla. Sahan Hotellissa on yhdeksän hyvin varusteltua kahden hengen huonetta ja sviitti. Hotellin tiloista löytyy myös viihtyisä kokoustila, jossa on tilaa 60 hengelle ja sen aulassa on mukavat oleskelutilat lukunurkkauksineen. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, josta avautuu näköala joko Saimaalle tai kauniiseen mäntymetsään.

Hotellissa on yhdeksän 1-2hh (20m²) ja yksi 1-4hh sviitti. Hinnat alkaen 80 €/vrk.

Varustelu:
• Suihkullinen kylpyhuone
• Minibaari
• Kirjoituspöytä, nojatuolit
• Parveke/terassi
• TV
• Kävelysauvat ja mato-onget vapaassa käytössä
• Päivittäiset saunavuorot

Sahankylän villat

Vuokraa itsellesi pala Saimaata ja vietä lomapäiväsi kodikkaissa villoissamme. Nauti aamukahvisi omalla terassilla Saimaa-näköalaa ihastellen, tai lämmitä villasi sauna ja pulahda löylyjen päälle virkistävälle uinnille. Villat sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä ja ne ovat modernisti varusteltuja. Hintaan sisältyvät pedatut liinavaatteet, loppusiivous ja kesäkaudella hotelliaamiainen, jotka tekevät lomailustasi verrattoman vaivatonta.

Villoja on viisi 1-5hh (45-55 m²). Hinnat alkaen 150 €/vrk.

Varustelu:
• Keittiössä jääkaappi-pakastin, astianpesukone, uuni, liesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeitin
• Tv, radio (liitäntä omalle musiikkisoittimelle, puhelimelle jne.)
• Näköala Saimaalle, yhteinen laituri
• Terassi
• Liinavaatteet pedattuna, aamiainen ja loppusiivous
• Kävelysauvat ja mato-onget vapaassa käytössä
• Päivittäiset saunavuorot (osassa Villoista myös oma sauna)

Aitat

Majoitu tunnelmallisesti perinteikkäässä suomalaisessa aittamajoituksessa. Museoviraston suojelemassa, säilytys- ja ruoka-aittarakennuksessa on majoituskäyttöön kunnostettuja nukkuma-aittoja, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi sinulle, joka poikkeat moottoripyörälläsi yöpymään Sahalla ja jatkat aamulla matkaasi eteenpäin. Paksujen hirsiseinien suojassa nukut sikeät yöunet ja heräät virkeänä uuteen aamuun.

Aittarakennuksessamme on yksi 2hh sekä kaksi 4hh aittaa. Hinta alk. 40€/hlö/vrk

Hintaan sisältyy:
• Liinavaatteet pedattuna, aamiainen ja loppusiivous
• WC aittarakennuksen vieressä ravintola Koskivahdissa
• WC:t ja suihkut huoltorakennuksessa
• Päivittäiset saunavuorot

Taste something local – three superb restaurants

Every restaurant visit to Sahanlahti is a story in itself. A unique chain of events formed of invisible details. The most important of these are the high-quality, fresh and locally produced ingredients.
There are three superb restaurants at your service in Sahanlahti: Restaurant Koskivahti, with its stunning panorama terrace, Rantamakasiini, built on the water, and Pajapirtti.

Restaurant Koskivahti

Restaurant Koskivahti offers delicious a la carte food and lunch with an outstanding lake view. Koskivahti is suitable for 120 persons and its famous terrace has room for 100 persons.

Restaurant Rantamakasiini

Rantamakasiini is an easy going restaurant located in Sahanlahti’s harbor. Here you’ll enjoy summery food and refreshments on a sunny dock terrace. Rantamakasiini is suitable for 60 persons and its terrace has room for 60 persons.

Restaurant Pajapirtti

Restaurant Pajapirtti is open for groups upon a request. Pajapirtti is an excellent place to finish a successful conference day or organize a memorable party.

Sorry, this entry is only available in Finnish.

Sorry, this entry is only available in Finnish.

Meillä majoitut mukavasti nykyaikaisesti remontoiduissa huoneissa, missä historian havina on läsnä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää majoituksestamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi majoituspalvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Nauti savusaunan lempeistä löylyistä, kylpytynnyreiden loiskeista ja virkisty Saimaan syleilyssä.

Sahanlahti harbour

Sahanlahti offers a superb setting for an active holiday.

Sorry, this entry is only available in Finnish.