Ajankohtaiset tarjoukset

Tervetuloa Sahanlahteen ja saaristokunta Puumalaan; Saimaan rannalle, luonnon keskelle, hyvän palvelun ja herkullisen lähiruuan äärelle. Tartu ajankohtaisiin tarjouksiimme. Tule päiväretkelle Sahanlahteen, tai majoitu mukavasti villoissa, hotellissa tai aitoissa. Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden – tutustu tarjouksiin ja ota yhteyttä!

Lisätiedot ja varaukset
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Talvilomalle Sahanlahteen

Ratiritirallaa 

2 yön irtiotto Saimaan rannalla Sahanlahdessa.
alk. 144 € / henkilö sis. Majoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, höyryävän keittolounaan molempina päivinä ja vapaavalintaisesti harrastusvälineiden vuokra; Pilkkivälineet, retkiluistimet, kävelysauvat, potkukelkka (hinta on voimassa, kun 2 majoittuu kahden hengen huoneessa)
1hengen huoneessa 204 € / 2vrk

Muita talvisia elämyksiä:

  • Fatbike polkupyörä hangella ajeluun 45 € / pv.
  • Jääsaunan löylyt 75 € / seurue
  • Opastettu iltaretki potkukelkoilla jäälle pimeän tultua. Pysähdytään kuuntelemaan jään kuminaa, ihastelemaan tähtitauvasta ja nauttimaan kupit kuumaa kaakaota 65 € / hlö (minimihenkilömäärä 2 henkilöä, että lähtö toteutuu).

Tarjous on voimassa 15.2.-15.3.2019. Kysy tarjousta myös muihin ajankohtiin!

Ice skating on frozen Lake Saimaa

Talvista herkuttelua 15.2.-15.3.2019

Herkulliset talvipäivät Sahanlahdessa
Joka päivä tarjolla höyryävää keittolounasta klo 12-15. 12 € / hlö
Paitsi erikoisruokapäivinä, kuten burger- ja virkeyttä lautasella päivät.  Kahvila ja välinevuokraus avoinna (fatbike polkupyöriä, lumikengät, kävelysauvat, retkiluistimet, pilkkivälineet, potkukelkat)

Ystävänpäiväviikonloppu 15.2.-17.2.
Perjantaina 15.2. klo 19.
Illallinen ystävien ja rakkaiden kesken. Kolmen ruokalajin illallinen ravintola Koskivahdissa 45 € / hlö Valmista ystävälle alkudrinkki 8 € / hlö

Lauantaina 16.2.
klo 10-14 Opas-Tiinan talviseikkailu. Lähdetään yhdessä luontoon liikkumaan ja kokemaan talvi parhaimmillaan. Matkalla avataan aistit talviselle Suomen luonnolle ja seikkaillaan yhdessä arktisessa Saimaan ympäristössä.
Kesto 4h ja hinta 50 € / hlö. Minimiosallistujamäärä, jotta retki toteutuu on 5 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan 14.2. mennessä.
Seikkailun jälkeen on mahdollista nauttia höyryävä keittolounas ravintola Koskivahdin takkatulen lämmössä 12-14 € / hlö keiton valinnan mukaan. Huom! Pukeudu retkelle sään vaatimalla tavalla.
klo 11.00 Retki kokemaan matikkapyydystä paikallisten kalamiesten kanssa ja tämän jälkeen mahdollisuus seurata tai osallistua matikan nylkemiseen. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pian.
Retken jälkeen matikkakeittoa lisukkeineen 24 € / henkilö sis. retken ja keittolounaan. Pukeudu sään mukaan (huom. jäällä saattaa olla vettä)
klo 12-15 Keittolounasta Ravintola Koskivahdissa
Pelkkä matikkakeitto 14 € / henkilö
Muu päivän keitto 12 € / henkilö

Rento talvipäivä Sahanlahdessa 23.2.
Koko kansan saunapäivä!
Koe 4 erilaisen saunan löylyt, virkistävät juomat ja löylyttelyn jälkeen burgerlounas
Saunapäivässä voit saunoa isossa lempeälöylyisessä sähkösaunassa, savusaunassa, telttasaunassa ja jää- ja säätilanteen salliessa myös jääsaunassa.
Uikkarit ja pyyhe mukaan! Saunat sekasaunoina ja lämpiminä klo 10-16 (jääsauna lämmin klo 11-12 ja 14-15). Paljut ovat myös lämpiminä ja rannassa on avanto.
Saunaranneke 25 € / henkilö, burgerannos 17 € / henkilö
Burgerlounasta klo 12-15

Lauantaina 2.3. 12-15 Burgerpäivä. Tarjolla Rantamakasiinilta tuttuja itse valmistettuja burgerannoksia.
Lauantaina 9.3. Virkeyttä lautasella klo 12-15. Runsas, terveellinen ja makunystyröitä hivelevä noutopöytälounas 29 € / henkilö.

Jokanaisen Voimaantumispäivän jatko päivä klo 10-16 (heille jotka osallistuivat 13.10. tai 1.12. päivään)

зима-sahanlahti

Tule ulkoilemaan ja nauttimaan talvipäivästä

Saunailtaa voi Sahanlahdessa viettää yksin, kaksi tai isommalla seurueella

Esimerkiksi Niskalammen saunavuoro (1h 20 min) = 38 €

Nauti rentouttavista löylyistä ja pulahda vilvoittelemaan puhtaaseen järveen. Sahanlahden rannassa on perinteinen suomalainen Niskalammen rantasauna, joka on kesäisin matkailijoiden suosiossa oman rauhansa ja lempeiden löylyjen vuoksi.
Artturi-saunarakennuksen suosikki on luonnollisesti perinteinen savusauna ja kylpytynnyrit (artturin toinen sauna on sähkösauna) ja laiturilta voi aina pulahtaa virkistävään Saimaaseen.

Halutessasi saat meiltä myös saunomiseen kaiken tarvitsemasi: pyyhkeet, vastat, jalkakylvyt, pesuhanskat ja saunahunajat. Voit tilata saunalle myös ruoat ja juomat meiltä.

Varaa oma saunavuorosi numerosta 040 7799 896, sales@sahanlahtiresort.fi tai hotellin vastaanotosta.


Koko kansan saunapäivä Puumalassa

Koe neljän erilaisen saunan löylyt, nauti kylpytynnyrien lämpöisestä vedestä ja pulahda avantoon. Saunapäivän aikana voit saunoa saunarakennus Artturin isossa lempeälöylyisessä sähkösaunassa tai savusaunassa, telttasaunassa sekä säätilanteen salliessa myös jääsaunassa. Artturin terassin kaksi kylpytynnyriä ovat käytettävissäsi ja rohkeimmat kastautuvat myös rannan avannossa.

Saunat toimivat sekasaunoina, joten ota uimapuku mukaan. Jääsauna on lämmitettynä klo 11-12 sekä 14-15, muut saunat ovat käytettävissä koko ajan klo 10-16 välillä. Voit ostaa myös virkistäviä juomia Artturissa.

Suosittelemme burgerpäivän yhdistämistä saunaelämykseen. Burgerateriat ovat tarjolla ravintola Koskivahdissa klo 12-15 (17 €)

Varaa liput: https://www.sahanlahtiresort.fi/elamyskauppa/

Jääsauna rakentuu jälleen talvelle 2019!

Lue lisää tästä

Sauna and swimming
Jääsauna
sauna-uinti-sahanlahti-resort

Tekemistä tulevaan suveen!
Saimaa Bikes -sähköpyörillä Saaristoreitille tai muuten vaan matkaan

 

Vuokrahinnat:

  • Päiväksi Saaristoreitille 70€
  • Kaksi päivää Saaristoreitillä 120€
  • Puolipäivää huristellen (4h) 45€

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Hinnat sisältävät: laadukkaan sähköpyörän, kypärän, lukon, huomioliivit, ohjeistuksen pyörän käyttöön, huoltoavun pyörärikkojen varalta saaristoreitin varrella sekä vakuutuksen (omavastuu 500€).

Varaa pyöräsi vastaanotosta. Heti vuokrattavana on 2 pyörää, jos haluat useamman pyörän – varaa pyörät etukäteen. Vuokrattavana myös “ruisvetoisia” polkupyöriä 15 €/päivä (myös kaksi Fatbikea) Kysy vastaanotosta.

Retken jälkeen saunaan ja syömään Sahanlahteen

Pyöräilyretkelle voit lähteä kätevästi Sahanlahdesta, vuokrata pyörät ja jättää auton parkkiin parkkipaikallemme. Retken jälkeen on mahdollisuus saunoa Sahanlahden Niskalammen saunalla (38 €/1 h 20 min) tai pulahtaa uimarannalla uimaan. Ravintolat palvelevat nälkäisiä aina iltaan saakka (tarkista aukioloajat)

20180530_153300
Sauna and swimming
Luomu Burger -Rantamakasiini Sahanlahti
biking Puumala
Lietvedentie 2
pyöräilijät lossilla

Pala kauneinta Suomea Puumalan saaristoreitillä

Puumalan saaristoreitti on kesällä 2017 avattu upea maisemareitti Saimaalla polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitin pyöräilymatka on noin 60 km. Matkan varrella vesistöjä ylitetään lukuisten siltojen lisäksi Hätinvirran lossilla (kesto n. 10 min) sekä vain pyöräilijöille ja motoristeille tarkoitetulla Norppa II:lla, jota kipparoi verraton pariskunta Pirjo ja Jussi (matkan kesto n. 40 min). Reitti kulkee pääosin eritasoisia asfalttiteitä pitkin. Matkan varrella on kaksi lyhyttä (noin 2 ja 4 km) soratiepätkää.

Reitti on mahdollista kiertää yhdessä päivässä joko täysin omalla lihasvoimalla tai sangen vaivattomasti Saimaa Bikes sähköavusteisilla pyörillä. Reitin varrella tosin riittää nähtävää, koettavaa, tekemistä, hyvää ruokaa ja mukavia majapaikkoja siihen malliin, että reitin varrella kannattaa viivähtää vaikka useampi päivä.

Norppa II liikennöi päivittäin Lintusalosta ja Hurissalosta kesä-elokuussa. Lintusalossa laituri on osoitteessa Nestorinranta, Lintusalontoe 1661 A. Laiturin koordinaatit ovat 61° 25,8′, 28°00,1′. Hurissalossa aluksen laituri sijaitsee Kivisalmessa, Hurissalontie 390. Yhteysalukselle mahtuu 20 matkustajaa polku- ja moottoripyörineen. Autoja lautta ei valitettavasti voi kuljettaa. Itse lauttamatka kestää 40-60 minuuttia sääolosuhteista riippuen.

Lauttahinnat (yhdensuuntainen matka)
Polkupyöräilijä: 10 € | Moottoripyöräilijä: 15 € | Mahdolliset lisämatkustajat 5 €/hlö.

Aikataulut 2018 (2019 päivittyy lähempänä):
Lintusalosta Hurissalon Kivisalmeen klo 14.00 | Kivisalmesta Lintusaloon klo 15.00 |Ylityksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla lautalla.

Lauttapaikka pitää varata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta norppa@puumala.fi tai puhelimitse numerosta 050 308 3004. Jos lauttamatkaan on aikaa alle 24 tuntia, niin suosittelemme varaamaan ylityksen puhelimitse.

Reitin palveluesite 2018:  Puumalan-saaristoreitti

Lisätietoa pyörävuokrauksesta Saimaa Bikes https://www.saimaabikes.fi/

Tärpit: Huilaile Säkkimäen näköalalaavulla Liimattalassa tai katsasta Rakokivet Hurissalossa!

Saimaa experience
ylabanneri_03

Pääsiäisloma 2vrk Sahanlahdessa virkistää mieltä ja makunystyröitä

Pääsiäisenä Sahanlahden keittiössä valmistuu keväisiä herkkuja joita tarjoillaan aamiaisilla, lounailla ja illallisilla. Tämä 2 vrk lomanen sisältää majoituksen 2 hengen hotellihuoneessa, aamiaiset ja illalliset molempina iltoina. Pitkäperjantaina nautitaan illasta Pajapirtti ravintolassa, joka on rustiikkinen vanha paja, jonka keskellä on avotulisija. Lauantaina aamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa rentoutua tai liikkua. Vuokrattavissa on mm. sähköpolkupyörät, tavalliset polkupyörät, kävelysauvat, onget jne. Lauantai iltana nautitaan 4 ruokalajin illallinen kartanomaisessa Koskivahti ravintolassa ja illan päätteksi ihaillaan pääsiäisvalkeita. Sunnuntaina aamiaisen jälkeen on vielä hetki aikaa nautiskella, ennen kuin kotimatka alkaa.

2vrk Pääsiäisloma kaikilla herkuilla (puolihoito) 170 € / henkilö,
kun kaksi varaa 2hengen huoneen.
1 hengen huoneessa majoittuessa paketin hinta 250 € / henkilö

Voit lisätä lomaasi myös lounaat, jotka tarjoillaan Koskivahti ravintolassa perjantaina ja lauantaina klo 12-15.

Lounas 29 € / henkilö

Loading...

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Saavu vieraaksemme Suomen kauneimpiin maisemiin. Ruoka on tuloillaan – kahvikin on tippunut.