Yritystilaisuudet ainutlaatuisessa ympäristössä

Sahanlahden ainutlaatuinen ympäristö on varattavissa kokonaisuudessaan yrityksesi tai kokousvieraidesi käyttöön. Saimaan upeat maisemat ja persoonalliset tilamme inspiroivat onnistuneisiin kokouspäätöksiin ja luovat puitteet mieleenpainuville virkistyspäiville. Meidän vieraanamme ryhmäsi pääsee nauttimaan herkullisesta lähiruuasta, joustavasta ja henkilökohtaisesta palvelusta ja monipuolisesta ohjelmatarjonnasta.

Viihtyisien majoitustilojemme kapasiteetti on liki 60 henkilöä. Pajapirtti-elämysravintolassa ryhmänne voi paistaa esimerkiksi lettuja avotulella ja Ravintola Koskivahdissa kruunaatte kokouspäivänne juhlaillallisilla. Sahanlahden isäntäpariskunta ottaa ryhmäsi henkilökohtaisesti vastaan ja varmistaa, että laitteet ja tilat toimivat juuri sinun toiveidesi mukaan.

Räätälöimme kokous- ja virkistyspakettimme aina juuri sinun toiveitasi vastaaviksi. Myös useamman päivän kokous- ym. tilaisuudet ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

pajapirtti-seurue-ravintola-resort

Virkisty porukalla Sahanlahdessa

Tule ja virkisty henkilöstösi kanssa ainutlaatuisessa miljöössä Sahanlahden tapaan. Olemme paketoineet valmiiksi mukavan hyvinvointipäivän, jossa liikutaan luonnossa, syödään hyvin ja tietenkin saunotaan päivän päätteeksi. Lue lisää päivän kulusta esitteestämme tilaamalla se sähköpostiisi.

Meillä nautit Saimaan rannalla samasta järvestä pyydettyä Puumalan lohta – lähiruokaa tuoreimmillaan.

Herkkuhetkiä lähellä

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Elämysravintola Pajapirtti.

Ruoan tarina

Varaa majoitus Sahanlahdesta

Persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja Saimaan äärellä. Varaa majoitus kätevästi verkkokauppamme kautta.

Kokoustilat

  • Kokoustila Ilmari 60 henkilölle Väentupa-hotellissa. Varustettu videotykillä, internet-yhteydellä ja fläppitaululla.
  • Sauna- ja kokousrakennus Artturi 20 henkilölle. Kokoustunnelmaa luovat takkatuli ja viihtyisät sohvaryhmät. Varustettu videotykillä, internet-yhteydellä ja fläppitaululla.
  • Ravintola Koskivahdin kabinetti 10-16 henkilölle. Varustettu videotykillä, internet-yhteydellä ja fläppitaululla.
  • Hotellin ja ravintolan viihtyisät aulatilat toimivat myös ryhmätyöskentelytiloina.
  • Tunnelmallisen ja hieman erilaisen kokouksen järjestät vaikka nuotiopaikallamme tai Pajapirtti-elämysravintolassa.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi ravintola tai palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Please leave this field empty.

Vuoden 2014 Etelä-Savon ruokamatkailuyritys ja Vuoksen vesistöalueen vuoden vierassatama 2015. Vieraanamme ymmärrät miksi.

sauna_1

Saunat ovat lämpiämässä

Sahanlahden saunoissa on tunnetta ja tunnelmaa: valitse viihtyisä sähkösauna, lempeälöylyinen savusauna tai perinteinen puulämmitteinen sauna.