Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu Sahanlahti Resortin yleisiin varaus- ja peruutusehtoihin yksittäisille majoitusvarauksille sekä ryhmävarauksille. 

Yleiset varaus- ja peruutusehdot yksittäisille majoitusvarauksille

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan hotellista sähköpostitse tai puhelimitse. Huomaattehan, että varatessanne huone- tai villayön sähköisten varauskanavien kautta, voimassa ovat verkkokaupan omat ilmoitetut varaus- ja peruutusehdot.

Majoitustilat ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ellei muutoin sovita. Tila on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Yhden vrk:n varaukset voi peruuttaa kulutta edeltävään päivään klo 18.00 mennessä. Useamman vrk:n majoitusvaraukset voi peruuttaa kuluitta 14 vrk ennen. Myöhemmin peruutetuista varauksista Sahanlahti pidättää / laskuttaa 50% majoitusvarauksen arvosta (alle 2 vrk ennen peruutusta pidemmästä varauksesta pidätämme 100% varauksen arvosta).

Varauksesta voidaan lähettää ennakkomaksu etukäteen varauksen vahvistamiseksi. Ennakkomaksu on 30-50% majoitusvarauksen arvosta (pidempiaikaiset varaukset / korkean sesongin aika).

Majoittuessa tulee ilmoittaa kaikkien majoittuvien nimet, jotka kirjataan matkustajailmoitukseen (majoitusliikkeitä koskevien viranomaismääräysten mukaisesti).

Sahanlahdella on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan mahdolliset ennakkomaksut. Varaus voidaan siirtää myös toiseen vähintään saman tasoiseen majoitukseen (tällöin asiasta sovitaan Sahanlahden ja asiakkaan kesken).

Majoitusta koskevat varaus- ja peruutusehdot ryhmävarauksille

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Peruutukset ja muutokset majoitusvarauksiin voidaan tehdä ilman kuluja viimeisimmästä vahvistetusta huonemäärästä seuraavasti:

  • peruutus kuluitta 45 vrk ennen varauksen alkamispäivää
  • kun peruutus tehdään 44-15 vrk ennen varauksen alkamispäivää, peruutuskulut ovat 50 % majoituksen arvosta
  • kun peruutus tehdään alle 14 vrk ennen varauksen alkamista, peritään koko varauksen arvo

Ryhmän määrite
Ryhmäminimi on 11 henkilöä. Ryhmälle tehdään aina yksi yhtenäinen ryhmälasku, ellei asiasta ole erikseen toisin sovittu.

Nimilista
Pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään 2 viikkoa ennen saapumispäivää seuraavin tiedoin:

  • ryhmän nimi sekä tulo- ja lähtöpäivä
  • ryhmänjohtaja
  • arvioitu saapumisaika sekä lähtöaika
  • mahdolliset ruokailuajat ja erikoisruokavaliot
  • muut mahdolliset toiveet majoittumisen osalta

Maksutapa
Teemme majoituksesta yhteislaskun tilaajalle. Maksutapana ennakkolasku, käteinen, luottokortti tai sopimusasiakkailla jälkilaskutus. Jälkilaskutuksessa laskutuslisä 5 € / lasku.

Varauksia ei voida siirtää kolmannen osapuolen nimiin ilman Sahanlahden suostumusta. Peruutuksista, joita ei ole tehty ehtojen mukaisesti, Sahanlahdella on oikeus saada korvauksena majoitushinta kokonaisuudessaan myymättä jääneen majoituskapasiteetin osalta. Mikäli vahvistetussa henkilömäärässä tapahtuu muutoksia myöhemmin kuin em. ehtojen mukaan, on hotellilla oikeus veloittaa tilaisuuden pienenemisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta (esim. mahd. jo aiheutuneet henkilöstökulut, menetetty myynti huoneista). Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Muut ehdot
Pakottavista syistä Sahanlahdella on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Sahanlahti korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Majoitusvarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen. Majoitustilat ovat käytettävissänne klo 14.00 alkaen. Majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska Sahanlahdella ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Force majeure
Sahanlahdella on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Sahanlahden toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/49/sahanlah/public_html_devel/wp-content/themes/sahanlahti/page.php on line 9