Elämyksiä uniikissa sahamiljöössä

Uusi punainen puurakennus on Sahanlahden pihapiirissä sijaitseva tapahtumatalo, jonka avajaisia vietettiin 8.7.2017
Talossa nautittiin kesäkaudella 2017 Pauliina Hukkasen tuottamista kesäteatteriesityksistä ja Osuuskunta Huriksen järjestämästä TeatteriFest -tapahtumasta.

Tapahtumatalossa on käytössä 300 lattianeliötä ja nouseva katsomo 280 hengelle. Tila soveltuu hyvin erilaisten konserttien, seminaarien ja luentojen sekä yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Keksi iskevä nimi Sahanlahden uudelle tapahtumatalolle – Voittajalle 2h viikonloppupaketti Sahankylän Villaan.

Puumalan Sahanlahden viime kesänä valmistunut uudisrakennus/tapahtumatalo on nimeä vailla. Nyt rakennukselle haetaan kutsumanimeä kaikille avoimella nimikilpailulla. Kutsummekin kaikki osallistumaan Sahanlahden ”tapahtumatalon” nimikilpailuun ehdottamalla nimiä tapahtumatalona toimivalle rakennukselle.

Oman ehdotuksen voi jättää 16.–31. lokakuuta välisenä aikana oheisen linkin kautta. Klikkaa lomakkeeseen tässä. Suomenkielisen nimiehdotuksen lisäksi toivotaan esitettävän myös englanninkielinen nimiversio. Nimiehdotuksia voi halutessaan tehdä useammankin täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen uudelleen.

Kaikkien nimiehdotusten joukosta valitaan sopivin ehdotus uuden tapahtumatalon kutsumanimeksi. Valinnan nimestä tekee raati, joka koostuu Sahanlahden henkilökunnasta ja sidosryhmien edustajista. Nimikilpailun voittaja julkaistaan viikolla 45. Valitun nimen ehdottaja palkitaan viikonlopun 2 vrk Villa – majoituksella (2 hlöä) Sahanlahdessa.