Sahanlahden ravintolat


 Sahanlahden kolmesta ravintolasta löytyy jokaiselle jotakin!

Ravintoloidemme ajankohtaiset tapahtumat löydät täältä.

Ravintola Koskivahti –

kartanotunnelmaa kodikkaasti


Ravintola Koskivahti on avoinna pikkujoulukaudella ja joinakin juhlapäivinä talvisaikaan
sekä jälleen päivittäin kesällä 2019!

Sahanlahden päärakennuksen Ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme loihtimilla à la carte -herkuilla – Suomen kauneimmissa maisemissa. Kartanomainen rakennus on alkujaan ollut Sahan omistajan virka-asunto ja Elsa Heporaudan synnyinkoti. Kodikas, mutta arvokas tila sopii erinomaisesti myös juhlien viettoon aina 120 hengen tilaisuuksiin saakka. Aurinkoisella terassilla on lisäksi tilaa vielä 100 hengelle.

Jos tahdot järjestää ruokailun seurueellenne, ota yhteyttä!

Tutustu elokuun 2018 à la carte -menuun tästä.

ravintolat

Koskivahdin kesän tarjonta

Aamupalalla nautit muun muassa itse leivottuja, perinteisiä karjalanpiirakoita, Kaartilan mallaspossun palvipekonia ja yön yli uunissa haudutettua luomuohrapuuroa, johon jauhamme jyvätkin itse.

Päivisin tarjoamme Sinulle sesongin raaka-aineista valmistettua lounasta viikottain vaihtuvalta listalta. Runsaan ja raikkaan alkuruokapöydän jälkeen tarjolla on useampi pääruokavaihtoehto. Valitsemasi pääruoka  lautastarjoillaan Sinulle. Loppunautinnoksi  vielä makea jälkiruoka vastajauhetun kahvin tai haudutetun teen kera!

Iltaisin ravintola Koskivahdin ruokalistalla on tarjolla lähialueen pientuottajien raaka-aineista valmistettuja à la carte -annoksia. Tarjolla muun muassa Tiisanmäen karitsaa Savonlinnasta, Kaartilan mallaspossua Juvalta ja tottakai Puumalan kuulua punalihaista kirjolohta.

Elämysravintola Pajapirtti –

tulta ja tunnelmaa


Pajapirtti on avoinna ympärivuotisesti tilauksesta. Ota yhteyttä soittamalla p. 040 7799896 tai sähköpostitse sales@sahanlahtiresort.fi
ja kysy lisää ja järjestetään juuri Teidän näköisenne juhlat!

Rouhean rustiikkista tunnelmaa huokuva elämysravintola Pajapirtti on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Pajapirtti on oivallinen paikka päättää onnistunut kokouspäivä tai järjestää persoonalliset ja ikimuistoiset juhlat tai häät. Tilaan mahtuu samanaikaisesti jopa 55 hengen ryhmä. Pajapirtin sydän ja ehdoton tunnelmanluoja on keskellä ravintolaa sijaitseva avotulisija. Paikan päällä loimutettu paikallinen Puumalan lohi hurmaa vieraat kerta toisensa jälkeen ja jälkiruuaksi maistuvat parhaiten itse paistetut nuotioletut.

pajapirtti sahanlahti resort

Pajapirtin ainutlaatuinen tunnelma huokuu historiaa ja luo persoonalliset puitteet unohtunamttomille juhlille!

Pajapirtin talvinen menu

Vihersalaattia ja porkkanakastiketta
Balsamicomarinoitua punajuurta ja Peltolan Blue –juustoa
Hauhalan hanhipateeta ja hillottua puolukkaa
Pikkelöityä punakaalia ja punasipulia
Hiillostettua juuriselleriä ja pähkinävoikreemiä
Paahdettua myskikurpitsaa ja Puumalan kylmäsavulohta

x-x-x

Paikan päällä loimutettua Puumalan lohta
Tilliperunaa ja maustepippuri-palsternakkakastiketta

tai

Savustettua Kaartilan mallaspossun ulkofilettä
Rosmariini-perunagratiinia ja barbeque-kastiketta

x-x-x

Puolukka-suklaabrownie ja karamellikreemiä

tai

Itsepaistetut letut, marjahilloa ja kermavaahtoa

Rantamakasiini huokuu leppoisaa tunnelmaa


Rantamakasiini on avoinna kesäkuun lauantaisin ja juhannukselta päivittäin!

Kesäravintoloiden kermaan kuuluvan Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja laavakivigrillin ruuista aurinkoisella laituriterassilla. Rantamakasiinin sisä- ja ulkotiloissa voi järjestää juhlat 50-150 hengen kesken, ja tilat taipuvat tarvittaessa yhteensä jopa 400 hengen juhliin tai tilaisuuksiin.

Rantamakasiinilla on kesäkaudella runsaasti ohjelmaa. Ennakkoon vahvistetun ohjelman lisäksi kitara tai vaikkapa haitari saattaa soida Makasiinilla koska tahansa. Istu kesäpäivää, pelaa pihapelejä, käy ongella tai uimassa, pelaa beachvolleyta, seuraa sataman elämää tai istuskele nuotiopaikalla ja nauti olostasi.

Rantamakasiini on tunnettu korkealaatuisesta, laavakivigrillissä grillatusta burgerista. Suosituin burgerimme on Puhakkalan tilan luomujauhelihasta valmistettu klassinen hampurilainen, mutta tarjoamme myös kala- ja kasvisvaihtoehtoja! Burgerin kylkeen saat myös itse valmistetut ranskalaiset kera dipin.

Sahanlahti ecoburger

Me Puhakkalan luomutilan isäntäpari Joel ja Suvi viljelemme maata jo yhdeksännessä polvessa. Peltoja on viljelty ja karjaa on kasvatettu samalla paikalla 1700-luvulta asti. Nyt tilallamme kasvaa Luomu-Limousin karjaa ja pellot on myös luonnonmukaisesti viljelty. Arvojamme ovat eläinten ja ympäristön hyvinvointi, tuotannon läpinäkyvyys, tuotteiden korkealaatuisuus, luonnonmukaisuus ja luotettavuus.

-Puhakkalan tilan isäntäpari, Suvi ja Joel

Ravintolakäynti Sahanlahdessa on tarina