Sahanlahdessa viihdytään kaikkina vuodenaikoina

Sahanlahdessa viihdyt ympäri vuoden. Suurin osa tiloistamme on vuokrattavissa juhliin, yritystilaisuuksiin tai vaikka sukujuhliin milloin tahansa. Ota reilusti yhteyttä – suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhla jota muistellaan pitkään.

Tutustu ohjelma- ja aktiviteettitarjontaamme: nauti auringosta ja vietä jännittäviä hetkiä rantalentopallokentällämme tai ratkaise perheen sisäinen tennismestaruus tenniskentällämme. Miltä kuulostaisi valmistaa nuotioillallista itse Saimaan puhtaista vesistä pyytämästäsi kalasta, tai romanttinen souturetki illaksi tyyntyvälle järvelle? Keväinen retki luontoon tai ruska-ajan marjametsän lumo? Talvinen retki luistellen tai pilkkien – kysy lisää vuorattavista harrastusvälineistämme tai ehdota oma ideasi!

Soittele tai laita viesti
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tapahtumakalenteri

Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden. Katso tulevat viikoittaiset, kuukausittaiset ja ainutkertaiset tapahtumat.

Kolme upeaa ravintolaa

Palkittu vierasvenesatama

Saavu suloisen Saimaan kauneimpaan satamaan ja nauti monipuolisista palveluistamme veneilijöille. Kysy myös kausipaikkoja.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

Kysy lisää tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vahvistamme varauksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Vuoden 2014 Etelä-Savon ruokamatkailuyritys ja Vuoksen vesistöalueen vuoden vierassatama 2015. Vieraanamme ymmärrät miksi.

uinti-sahanlahti-resort
koski-sahanlahti-resort
sauna_1

Saunat ovat lämpiämässä

Sahanlahden saunoissa on tunnetta ja tunnelmaa: valitse viihtyisä sähkösauna, lempeälöylyinen savusauna tai perinteinen puulämmitteinen sauna.