Sahan pakopelihuone on pelattavissa 1.6.2018 alkaen
ja varattavissa heti!

Sahanlahden museossa tuodaan jatkossa historiaa esille uudella tavalla, kun Sahanlahden miljööseen käsikirjoitettu pakopeli avaa ovensa 1.6. ja sulkee ne aina maksimissaan 60 minuutiksi kerrallaan.

mm. Mysteerihuoneina, huonepakopeleinä, room escape pelinä ja pakopeleinä tunnetut viihdehuoneet ja -pelit ovat monelle jo tuttuja, ja Sahan pakopelihuoneessa on sama juju; päästä pakenemaan lukitusta tilasta alle 60 minuutissa!

Uutta Sahan pakopelihuoneessa on se, että tarina ja historia ovat keskiössä, kun ongelmia ja haasteita ratkotaan tässä oikeasti vanhassa sahatyöläisten asunnossa. Tehtävät pohjautuvat historiaan ja etenevät askel kerrallaan, kunnes loppuratkaisu häämöttää ja ovet avautuvat! -tai sitten eivät.

Peli sopii 3-8 hengen seurueille

Hinta 25 € / henkilö (minimi 3 henkilöä)

Varattavissa heti p. 040 779 9896 tai sales@sahanlahtiresort.fi
(pelit alkavat pyöriä 1.6. alkaen)

60min aikaa paeta
...avata lukkoja
ratkaista pulmia...

OHJEET:

Saavu paikalle 15min ennen varaamaasi peliä
Ennen pelin alkua teidät perehdytetään tehtäviin sekä pelin kulkuun. Pelin etenemiseen tarvitset älykkyyttä, tiimihenkeä sekä maalaisjärkeä.

Jokaisen arvoituksen ratkottuanne ja lukon avattuanne koko tiiminne on lähempänä loppuratkaisua. Matkalla koette hauskoja, riemukkaita ja jännittävä hetkiä.

Lukitussa tilassa olette kuitenkin täysin turvassa, pelin vetäjä seuraa teitä koko ajan. Halutessanne voitte keskeyttää pelin ja pääsette pois vara-avaimella koska tahansa.

Peli soveltuu kaikenikäisille. Jokaisessa peliporukassa on kuitenkin oltava vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö mukana.

Peliin ei saa saapua humaltuneena, eikä alkoholijuomia voi ottaa pelihuoneeseen mukaan. Terävyyttä tarvitaan hoksottimissa.

Kts.Pakopelihuone ehdot