Rantamakasiini huokuu leppoisaa tunnelmaa

Kesäravintoloiden kermaan kuuluvan Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja uuden laavakivigrillin ruuista aurinkoisella laituriterassilla. Rantamakasiinin sisä- ja ulkotiloissa voi järjestää juhlat 50-150 hengen kesken, ja tilat taipuvat tarvittaessa yhteensä jopa 400 hengen juhliin tai tilaisuuksiin.

Rantamakasiinilla on kesäkaudella runsaasti ohjelmaa. Ennakkoon vahvistetun ohjelman lisäksi kitara tai vaikkapa haitari saattaa soida Makasiinilla koska tahansa. Istu kesäpäivää, pelaa pihapelejä, käy ongella tai uimassa, pelaa beachvolleyta, seuraa sataman elämää tai istuskele nuotiopaikalla ja nauti olostasi.

Meillä ruoka valmistetaan lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista. Eron huomaat kun maistat.

Tapahtumakalenteri

Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden. Katso tulevat viikoittaiset, kuukausittaiset ja ainutkertaiset tapahtumat.

Ruoan tarina

Inspiroivia yritystilaisuuksia

Kokousta rennosti uniikissa ja rennossa ilmapiirissä. Järjestä yritystilaisuus meillä ja viettäkää ainutlaatuinen päivä tai pari.

Rantamakasiini

Rantamakasiinin legendaarinen Luomuburgeri on aidosti luomua – limousinehärkää myöten. Mehevän burgerin salaisuus onkin juvalainen lähituote, josta ylpeydellä valmistamme ja muovailemme keittiössämme burgerin mehevän sisuksen, tirisevän kuuman pihvin valintasi mukaisesti mediumina tai kypsänä. Kesällä 2016 luomuburger sai rinnalleen uutuuden: villin kalaburgerin. Vai maistuisiko sinulle paremmin kesän suosikkijuoma: koivunlehtimojito?

Suosimme lähiruokaa

Rantamakasiinin menun ruokatoimittajia ovat mm. Puhakkalan tila, Kaartilan mallaspossu, Peltolan tila, Aittomäen tila, kalastaja Antti, Puumalan lohi ja Kolatun juustola.

”Me Puhakkalan luomutilan isäntäpari Joel ja Suvi viljelemme maata jo yhdeksännessä polvessa. Peltoja on viljelty ja karjaa on kasvatettu samalla paikalla 1700-luvulta asti. Nyt tilallamme kasvaa Luomu-Limousin karjaa ja pellot on myös luonnonmukaisesti viljelty. Arvojamme ovat eläinten ja ympäristön hyvinvointi, tuotannon läpinäkyvyys, tuotteiden korkealaatuisuus, luonnonmukaisuus ja luotettavuus.

Terveisin: Suvi ja Joel, Puhakkalan isäntäpari & Sahanlahden keittiön ansioitunut väki”

Rantamakasiini terace sahanalahti resort
rantamakasiini-koivunlehtimojito-sahanlahti-resort
burger Sahanlahti

Tee pöytävaraus tai kysy lisää ravintoloistamme

Varaa pöytä oheisella lomakkeella viimeistään edellisenä päivänä. Saman päivän varaukset voit tehdä puhelimitse 040 779 9896.

Kirjoita viestiin haluamasi ravintola, henkilömäärä ja ajankohta. Vahvistamme varauksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Meidät valittiin vuonna 2014 Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritykseksi. Siinäpä syy tulla maistamaan.

Häät - Sahanlahti resort

Ikimuistoiset häät

Vietä persoonalliset ja ainutlaatuiset häät Sahanlahden idyllisessä miljöössä. Tutustu monipuolisiin tilavaihtoehtoihin ja menuihin.