Astetta rennommat pikkujoulut

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Sahanlahden ainutlaatuisessa miljöössä! Pikkujouluissa nautitaan puhtaasta lähiruuasta, jännittävästä ohjelmasta ja lämminhenkisestä yhdessäolosta. Voit yhdistää myös iltaan saunaelämyksen, kylpeä paljussa tähtitaivaan alla ja yöpyä viihtyisässä hotellissamme.

Yhteistä tekemistä voidaan järjestää ohjatusti tai omatoimisesti — suunnitellaan yhdessä ainutlaatuiset pikkujoulut!

Restaurant Rantamakasiini
sauna_3
sahanlahti-pajapirtti-pikkujoulut

Koskivahdin teemalliset pikkujouluillat:

(hinta sis. joulumenun ja ohjelman)
Pe 24.11. Bändi-ilta Los Anteros 44 € / hlö
La 25.11. Ravintolateatteri-ilta 49 € / hlö
Mielensäpahoittaja ja poika
Kun pohjoisen äijänkäppänä, kahdeksankymppinen änkyrä (Erkki Teittinen), avaa suunsa ja laukoo teräviä totuuksia, yleisö nyökyttelee hyväksyvästi päätään, joskin nauru remahtaa vähän väliä suupielestä. Mielensäpahoittaja ja poika on Tuomas Kyrön teksteihin perustuva onnistunut elämänfilosofian paketti draamallisissa kääreissä. Rooleissa: Erkki Teittinen ja Jussi Rekonen.
La 9.12. Murhamysteeri-illallinen 85 € / hlö
Rahat ja Henki
Lindebladin kartano tunnetaan näyttävien puitteiden lisäksi myös kummitustarinoistaan. Yksi noista kummitustarinoista jää kuitenkin usein kertomatta sen karmaisevan taustan takia. Tarina kertoo kartanossa aikoinaan työskennelleestä sisäköstä, joka kyllästyi julman isäntäväkensä kaltoinkohteluun ja eräällä illallisella hankkiutui verisesti eroon sekä isännästä että emännästä. Sittemmin vuosien saatossa kartanossa tapahtuneiden selittämättömien asioiden on uskottu olevan samaisen isäntäparin riivattujen henkien tekosia.

 Nyt vuosikymmeniä myöhemmin runsaslukuinen vierasjoukko on kokoontunut hienoille illalliskutsuille kartanoon. Vieraiden tietämättä yhdessä kartanon vierashuoneista on tapahtunut jälleen veriteko, jota on saapunut tutkimaan poliisin lisäksi paranormaalien tapahtumien asiantuntija, joka pitää tapausta kummituksen aikaansaannoksena. Uskotko sinä henkiin, vai onko mysteerille jokin maallisempi selitys, jonka sinä ja ystäväsi pystytte ratkaisemaan?
Hyisestä ohjelmasta vastaa Tuoni Studiot

Ravintola Koskivahdin pikkujoulubuffet on katettuna klo 19-21.

Lisätietoa Koskivahdin sekä Pajapirtin pikkujouluherkuista sekä räätälöitävistä ohjelmapalveluista saat ottamalla yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella.

Varaa valmis kokonaisuus tai jätä meille toiveet ja terveiset, me yllätämme sinut!

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut tai kysy lisää ohjelmavaihtoehdoistamme!

Tervetuloa juhlimaan pikkujouluja Sahanlahteen! Varaa pikkujoulut tai kysy lisää oheisella lomakkeella.

Olemme teihin pian yhteydessä!

Please leave this field empty.