Tervetuloa Saimaan rannalle

Sahanlahdessa vietät oman tiimisi kanssa onnistuneen päivän tai kaksi 

Sahanlahdessa onnistuneista yritystilaisuuksista huolehtii ammattitaitoinen, lämminhenkinen ja vieraanvarainen henkilökunta. Kylämäisesti rakennettu historiallinen pihapiiri  luo kotoisuutta ja tekee liikkumisesta alueella vaivatonta. Mukavat kokoustilat, herkullinen itse alusta loppuun valmistettu lähiruoka ja moninaiset illanviettomahdollisuudet saavat vieraat viihtymään pidempäänkin!

Sahanlahti saa usein kiitosta ruuan ja miljöön lisäksi hyvästä sijainnista ja siitä, että täällä saa olla omalla porukalla ihan rauhassa.

Saunominen kuuluu osana kyläilyyn

Sahanlahdessa on kolme erilaista saunaa; perinteinen Niskalammen rantasauna, jossa vanhanajan tunnelmaa luo puukiuas ja patavesi, lempeälöylyinen savusauna, jonka hurmaavassa tuoksussa on tunnelmaa sekä tilava tavallinen sauna, johon mahtuu isommallakin porukalla.

Saunarakennus Artturissa sijaitsee sähkö- ja savusauna. Saimaa nököaloin olevalle terassille on upotettu kaksi puilla lämpiävää kylpytynnyriä. Yhteisessä viihtyisässä oleskelutilassa voi nauttia saunapurtavasta ja juomista sekä laulaa vaikka karaokea. Tilassa on takka, karaokelaitteet, valkokangas, 20 hengen pöytäryhmä sekä sohvaryhmä

UUTTA! Sahanlahden rantaan on isäntä rakentanut jääsaunan Saimaan jäästä ja se on varattavissa 6.2.2017 alkaen aina niin pitkään kuin kelit sallivat! Kysy lisää!

Erilaisia tunnelmia lähiruuasta nauttimiseen:

Kokoustarjoilut valmistetaan Sahanlahden keittiössä itse alusta loppuun.

Pääravintolassa Koskivahdissa tarjoillaan aamiaista, lounasta, kahvituksia ja illallista. Pöytiin tarjoiltu illallinen upeine Saimaa näkymineen saa vieraat viihtymään.

Ravintola Pajapirtti henkii vanhan sepän pajan tunnelmaa. Avotulen äärelle katetaan buffetillallinen ja hirsisen tilan pirtin penkeillä on mukava tarinoida kuulumisia vaikka yömyöhään.

Rantamakasiini ravintola on kuuluisa laituriterasseistaan. Tässä vanhaan venevajaan rakennetussa kesäravintolassa nautitaan laavakivigrillin ritilöillä paistuneista mehukkaista luomuburgerannoksista, noutopöytäruokailuista ja vaikkapa rosvopaisti-illasta.

Esimerkki yön yli kyläilystä Sahanlahdessa

Sahanlahden emäntä vastaanottaa teidät tuoreelle aamukahville ja itse valmistetulle suolaiselle kahvileivälle ravintola Koskivahtiin.

Emäntä saattaa teidät kokoustilaan ja varmistaa, että kaikki laitteet toimivat ja pääsette aloittamaan kokouksen tehokkaasti
(tilassa on tarjolla tuorepuristettua mehua ja raikasta vettä)

Parhaista raaka-aineista Sahanlahdessa itse valmistun lounaan yhteydessä emäntä kertoo teille mielellään Sahanlahden tarinan 252 vuotta vanhasta vientisahasta matkailukeskukseksi.

Iltapäiväkahvilla nautitaan uunituoreista leivonnaisista

Kokouspäivän päätteeksi on mukava majoittua ja virkistyä.
Sahanlahti tekee yhteistyötä ammattioppaiden ja ohjaajien kanssa ja ehdottaa mielellään teille mukavaa yhdessä tekemistä

Illalla on rentouttavaa saunoa ja nauttia illallisesta vaikka avotulen äärellä.

 

Aamiainen tarjoillaan ravintola Koskivahdissa ja sen jälkeen kokouspäivä voi jälleen alkaa.

 

Monipuoliset kokoustilat:

Kokoustila Artturi
Tuolikatsomona 30 henkilölle
Luokkamuodossa 24 henkilölle
Neuvottelupöydän äärellä 18 henkilöä

Kokoustila Ilmari
Tuolikatsomona 60 henkilölle
Luokkamuodossa 45 henkilölle
U-muodossa 24 henkilölle
Neuvottelupöydän äärellä 20 henkilöä

Koskivahdin kabinetti
Tuolikatsomona 35 henkilölle
U-muodossa 12 henkilölle
Neuvottelupöydän äärellä 16 henkilöä

Vinttikokous
2-30 henkilölle

Kokousvarusteina valkokangas, videotykki, fläppitaulu, kynät, paperit ja mehu sekä vesi.

Lisäksi lähialueelta löytyy myös isompia seminaaritiloja. Kysy rohkeasti lisää!

Herkkuhetkiä lähellä

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Elämysravintola Pajapirtti.

Ruoan tarina

Varaa majoitus Sahanlahdesta

Persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja Saimaan äärellä. Varaa majoitus kätevästi verkkokauppamme kautta.

Meillä majoitut mukavasti modernisti remontoiduissa huoneissa, missä historian havina on läsnä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää kokoustiloistamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi ravintola, tila tai palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Nauti savusaunan lempeistä löylyistä, kylpytynnyreiden loiskeista ja virkisty Saimaan syleilyssä.

venereissu-nsoto-sahanlahti-resort

Ohjelma ja aktiviteetit

Sahanlahti tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja koko perheelle, ryhmille ja matkailijoille. Erilaiset tapahtumat ja harrastusmahdollisuudet viihdyttävät ympäri vuoden.