Ainutlaatuiset juhlat Saimaan rannalla

Sahanlahdessa vietät unohtumattomat juhlat historiallisessa kulttuurimaisemassa keskellä kauneinta Saimaata. Autamme mielellämme juuri sinun näköistesi juhlien järjestämisessä ja hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi, olipa kyse sitten häistä, syntymäpäivistä, perhejuhlista tai sukukokouksesta. Järjestämme persoonallisia juhlia ja tilaisuuksia ympäri vuoden!

Ottakaa meihin ajoissa yhteyttä, kun juhlienne päivämäärä on selvillä! Sahanlahden emäntä suunnittelee kanssanne upeat ja ikimuistoiset juhlat – vuosien kokemuksella ja osaamisella.

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Elämysravintola Pajapirtti. Valmistamme ruokamme itse paikan päällä lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista, tunteella ja ammattitaidolla. Tervetuloa herkuttelemaan kanssamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Juhli vieraanamme Suomen kauneimmissa maisemissa. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Inspiroivia yritystilaisuuksia

Kokousta rennosti uniikissa ja rennossa ilmapiirissä. Järjestä yritystilaisuus meillä ja viettäkää ainutlaatuinen päivä tai pari.

Ikimuistoiset häät

Ainutlaatuinen miljöö ja herkullinen ruoka joka muistetaan. Osaava henkilökuntamme auttaa ilomielin juhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ota yhteyttä tai kysy lisää tiloistamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Please leave this field empty.

Meillä ruoka valmistetaan lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista. Eron huomaat kun maistat.

Ruoan tarina

Mukavat ryhmämatkat

Tarjoamme upeat puitteet ryhmämatkailuun. Tutustu valmiisiin paketteihimme vai räätälöidäänkö teille näköisenne retki?

Viihtyisää
majoitusta