Ajankohtaiset tarjoukset

Tervetuloa Sahanlahteen ja saaristokunta Puumalaan; Saimaan rannalle, luonnon keskelle, hyvän palvelun ja herkullisen lähiruuan äärelle. Tartu ajankohtaisiin tarjouksiimme. Tule päiväretkelle Sahanlahteen, tai majoitu mukavasti villoissa, hotellissa tai aitoissa. Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden – tutustu tarjouksiin ja ota yhteyttä!

Lisätiedot ja varaukset
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa päiväretkelle!

Näistä maisemista riittää tarinoita kerrottavaksi… jo jokainen ravintolakäynti meillä on tarina. Kyökin kautta -teemailloissa avaamme kyökin saloja ja kuulet illan teemaan liittyviä maukkaita tarinoita – huippukokkiemme Matti Lempisen, Markus Maulavirran, Ilkka Arvolan, Mika Ukkosen ja Markus Kaiholan johdolla.

Uusi Sahan Verstas tarjoaa monipuolisen kattauksen kesäteatterista ja musiikkiesityksistä aina standuppiin ja elokuvafesteihin. Lisämausteena ovat vielä Rantamakasiiniin musiikki-illat perjantaisin.

Tiedustele lisää monipuolisista ryhmäruokailuvaihtoehdoistamme. Ryhmille Teatteribuffet ennakkotilauksella. Katso buffetmenu tästä.

Sahanlahden kesä 2018

Saimaa Bikes -sähköpyörillä Saaristoreitille

Vuokrahinnat:

  • Päiväksi Saaristoreitille 70€
  • Kaksi päivää Saaristoreitillä 120€
  • Puolipäivää huristellen (4h) 45€

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Hinnat sisältävät: laadukkaan sähköpyörän, kypärän, lukon, huomioliivit, ohjeistuksen pyörän käyttöön, huoltoavun pyörärikkojen varalta saaristoreitin varrella sekä vakuutuksen (omavastuu 500€).

Varaa pyöräsi vastaanotosta. Heti vuokrattavana on 2 pyörää, jos haluat useamman pyörän – varaa pyörät etukäteen. Vuokrattavana myös ”ruisvetoisia” polkupyöriä 15 €/päivä (myös kaksi Fatbikea) Kysy vastaanotosta.

Retken jälkeen saunaan ja syömään Sahanlahteen

Pyöräilyretkelle voit lähteä kätevästi Sahanlahdesta, vuokrata pyörät ja jättää auton parkkiin parkkipaikallemme. Retken jälkeen on mahdollisuus saunoa Sahanlahden Niskalammen saunalla (38 €/1 h 20 min) tai pulahtaa uimarannalla uimaan. Ravintolat palvelevat nälkäisiä aina iltaan saakka (tarkista aukioloajat)

20180530_153300
Sauna and swimming
Luomu Burger -Rantamakasiini Sahanlahti
biking Puumala
Lietvedentie 2
pyöräilijät lossilla

Pala kauneinta Suomea Puumalan saaristoreitillä

Puumalan saaristoreitti on kesällä 2017 avattu upea maisemareitti Saimaalla polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitin pyöräilymatka on noin 60 km. Matkan varrella vesistöjä ylitetään lukuisten siltojen lisäksi Hätinvirran lossilla (kesto n. 10 min) sekä vain pyöräilijöille ja motoristeille tarkoitetulla Norppa II:lla, jota kipparoi verraton pariskunta Pirjo ja Jussi (matkan kesto n. 40 min). Reitti kulkee pääosin eritasoisia asfalttiteitä pitkin. Matkan varrella on kaksi lyhyttä (noin 2 ja 4 km) soratiepätkää.

Reitti on mahdollista kiertää yhdessä päivässä joko täysin omalla lihasvoimalla tai sangen vaivattomasti Saimaa Bikes sähköavusteisilla pyörillä. Reitin varrella tosin riittää nähtävää, koettavaa, tekemistä, hyvää ruokaa ja mukavia majapaikkoja siihen malliin, että reitin varrella kannattaa viivähtää vaikka useampi päivä.

Norppa II liikennöi päivittäin Lintusalosta ja Hurissalosta 15.6.-31.8.2018. Lintusalossa laituri on osoitteessa Nestorinranta, Lintusalontoe 1661 A. Laiturin koordinaatit ovat 61° 25,8′, 28°00,1′. Hurissalossa aluksen laituri sijaitsee Kivisalmessa, Hurissalontie 390. Yhteysalukselle mahtuu 20 matkustajaa polku- ja moottoripyörineen. Autoja lautta ei valitettavasti voi kuljettaa. Itse lauttamatka kestää 40-60 minuuttia sääolosuhteista riippuen.

Lauttahinnat (yhdensuuntainen matka)
Polkupyöräilijä: 10 € | Moottoripyöräilijä: 15 € | Mahdolliset lisämatkustajat 5 €/hlö.

Aikataulut 2018:
Lintusalosta Hurissalon Kivisalmeen klo 14.00 | Kivisalmesta Lintusaloon klo 15.00 |Ylityksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla lautalla.

Lauttapaikka pitää varata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta norppa@puumala.fi tai puhelimitse numerosta 050 308 3004. Jos lauttamatkaan on aikaa alle 24 tuntia, niin suosittelemme varaamaan ylityksen puhelimitse.

Reitin palveluesite 2018:  Puumalan-saaristoreitti

Lisätietoa pyörävuokrauksesta Saimaa Bikes https://www.saimaabikes.fi/

Tärpit: Huilaile Säkkimäen näköalalaavulla Liimattalassa tai katsasta Rakokivet Hurissalossa!

Saimaa experience

Niskalammen saunavuoro (1h 20 min) = 38 €

Nauti rentouttavista löylyistä ja pulahda vilvoittelemaan puhtaaseen järveen. Sahanlahden rannassa on perinteinen suomalainen Niskalammen rantasauna, joka on kesäisin matkailijoiden suosiossa oman rauhansa ja lempeiden löylyjen vuoksi.
Artturi-saunarakennuksen suosikki on luonnollisesti perinteinen savusauna ja kylpytynnyrit (artturin toinen sauna on sähkösauna) ja laiturilta voi aina pulahtaa virkistävään Saimaaseen.

Halutessasi saat meiltä myös saunomiseen kaiken tarvitsemasi: pyyhkeet, vastat, jalkakylvyt, pesuhanskat ja saunahunajat. Voit tilata saunalle myös ruoat ja juomat meiltä.

Varaa oma saunavuorosi numerosta 040 7799 896, sales@sahanlahtiresort.fi tai hotellin vastaanotosta.

Sauna and swimming
vasta kiulussa
sauna-uinti-sahanlahti-resort

Niskalammen perinteinen sauna

Omassa rauhassa Niskalammen rannalla sijaitseva pelkistetty ja perinteinen, puulämmitteinen rantasauna on elämys jokaiselle  Suomen matkaajille. Saunavuorot Niskalammen perinteisellä puulämmitteisellä rantasaunalla  38 €/1 h 20 min. Tuothan omat pyyhkeet tai tarvittaessa saat ne myös meiltä tilauksesta 2 € / kpl.

 Saunarakennus Artturi: Savusauna ja sähkösauna

Varaa saunarakennus perheen, ystävien tai työtovereiden kesken.  Artturissa käytössäsi on yhdessä tai erikseen varattavissa: sähkösauna ja savusauna, terassit ja kylpytynnyri. Löylytilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila ja kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Modernisti varustellussa oleskelutilassa on takka, sohvaryhmä, pöytäryhmä, juomakaappi, karaokelaitteet, valkokangas ja videotykki.

Jääsauna talvella

Sahanlahden isäntä apureineen rakensi viime talvena toista kertaa jääsaunan Saimaan jäästä Sahanlahden rantaan. Sauna rakentuu myös tulevana talvena ja on kylpyvalmis säiden salliessa helmikuun alusta. Jääsauna on upea elämys saunailtaan tai mukava elämys antaa vaikkapa lahjaksi! Olehan kuulolla.

Nauti savusaunan lempeistä löylyistä, kylpytynnyreiden loiskeista ja virkisty Saimaan syleilyssä.

Kesäetuna = pakopeli + lounas Koskivahdissa

Sahan museon pakopelihuoneessa tarina ja historia ovat keskiössä, kun ongelmia ja haasteita ratkotaan tässä oikeasti vanhassa sahatyöläisten asunnossa. Tehtävät pohjautuvat historiaan ja etenevät askel kerrallaan, kunnes loppuratkaisu häämöttää ja ovet avautuvat! -tai sitten eivät. Pelin jälkeen maistuu varmasti jälkipelit ja lounas Saimaan upeimmalla terassilla.

Varaa p. 040 779 9896 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Lue lisää pakopelistämme ja säännöistä täältä

kesäetu-01
sentraalisantra

Voihan sentraalisantra!

Sahan kylän katala sentraalisantra on saattanut toimillaan Sahanlahden Elsan Kalevala korun – mittaamattoman arvokkaan ja ainutlaatuisen Karkun Palvialan korun – suureen vaaraan. Onko koko Kalevala korun tulevaisuus vaarassa? Elsa on nyt todellisessa hädässä. Koru on piilotettu, mutta petkuttaja Ruokolainen on jo jäljillä. Nyt on minuuteista kysymys… Vain noheva ryhmä voi löytää korun ajoissa ja viedä sen turvaan. Otatteko haasteen vastaan?

Jokanaisen Rentoutumispäivä
La 13.10. Sahanlahdessa

jokanainen

Rentouttava akkujenlatauspäivä kaikille hyvää oloa ja lisää jaksamista kaipaaville

Ohjelma:

10.00  Mielen ja kropan avaaminen rentouttavalla joogalla (Maria Talvitie)

11.30  Lounaalla makunautintoja luonnon antimista ja tuote-esittelyjä

13.00  SINKAN SESSIO:  Syökö täydellisyyden tavoittelu ja suorittaminen voimat?
Opetellaan irtipäästämisen taitoa ja keskeneräisyyden hyväksymistä asenteella: elämä on onnellista ja hyvää vaikka se ei olisikaan niin täydellistä ja valmista.
14.30  Istahdetaan yhdessä Sahanlahden tunnelmalliselle kodalle, nuotion äärelle. Nautitaan päiväkahvit/teet luonnon helmassa

15.00  SINKAN METSÄSESSIO: Onko hyvä olo hukassa, jatkuva kiire sukassa?
Läsnäolon ja hyvän mielen harjoituksia metsässä ja luonnossa liikkuen – uppoudumme metsään ja luontoon aistiemme välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan pe 8.10 mennessä: sales@sahanlahtiresort.fi

Päivän hinta ohjelmineen ja ruokailuineen 47 €/hlö. Ja päivän jälkeen
savusauna on lämpimänä ja kylpytynnyrit täytettynä. Illan hinta iltapalan kera 25 €


16.00  Saunamaailma savusaunoineen ja kylpytynnyreineen kutsuu.
18.00  Iltapalaa tarjolla Artturissa

Syyskuussakin Sahanlahdessa tapahtuu

Meno jatkuu Sahanlahdessa syyskuussakin. Ravintola Koskivahti on avoinna viikonloppuisin.

Perjantai-iltaisin klo 17 alkaen
KALAISAT ILLALLISET LISTALTA

Lauantaisin klo 11-15
RUNSAS SADONKORJUUBRUNSSI 29 €/hlö

Sunnuntaisin klo 12-15
RENNON YHDESSÄOLON BURGERPÄIVÄ

Pe-La 28.-29.9. klo 19 alk.
SYYSKUUN SIKAJUHLAT

Noutopöytä notkuu syksyn sadosta ja
kokonainen varraspossu tarjoaa herkullisen makuelämyksen
32 €/hlö

Tervetuloa!

possuilta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Saavu vieraaksemme Suomen kauneimpiin maisemiin. Ruoka on tuloillaan – kahvikin on tippunut.