Ajankohtaiset tarjoukset

Tervetuloa Sahanlahteen ja saaristokunta Puumalaan; Saimaan rannalle, luonnon keskelle, hyvän palvelun ja herkullisen lähiruuan äärelle. Tartu ajankohtaisiin tarjouksiimme. Tule päiväretkelle Sahanlahteen, tai majoitu mukavasti villoissa, hotellissa tai aitoissa. Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden – tutustu tarjouksiin ja ota yhteyttä!

Lisätiedot ja varaukset
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tutustu myös ajankohtaisiin tapahtumiin

Mukavia illanviettoja ja yön yli reissuja!

Pääsiäisloma pe 30.3.- ma 2.4. maittavine ruokaelämyksineen

Loma  sisältää;

  • Majoituksen (3 vrk) Hotelli Väentuvassa
  • Pitkäperjantain Pajapirtti-ravintolan illanvieton ja illallisen
  • Lankalauantain aamiaisen, runsaan noutopöytälounaan ja neljän ruokalajin illallisen sekä pääsiäisvalkeiden ihailun (syttyvät illasta)
  • Pääsiäispäivän aamiaisen ja pitkän lounaan
  • Maanantain aamiaisen
  • Harrastevälineiden käytön
  • Liinavaatteet pedattuina ja loppusiivous

Hinta alk. 259 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa (1h huoneessa majoittuessa 349 €)

Kts. loman tapahtumat ja kattaukset 

Varaa majoitus tästä!

Saunailta Sahanlahdessa

Meillä on talvella 4 upeaa saunaa! Voit varata saunaillan isommalle tai pienemmälle seurueelle. Saunamme lämpiävät ympäri vuoden. Helmikuun alussa valmistuu rantaamme jääsauna. Oma saunavuoro jääsaunassa alkaen 75 €
Katso lisää

Talviharrastusvälineet

Lumikengät tai retkiluistimet 15 € / pari (2h).
Sahanlahdesta lähtee aurattu 3 kilometrin mittainen retkiluistelubaana!

Cheers Sahanlahti
Jääsauna
pajapirtti sahanlahti resort

Jos ei heilaa Helsingistä, niin helluntaina Puumalasta

Ajankohta:
18.5.2018 – 20.5.2018
Lähtöpaikat:
Helsinki, Lahti, Heinola

Hyppää Savonlinjan kyytiin ja lähde viettämään aktiivista helluntaiviikonloppua luonnon rauhaan Sahanlahteen. Sahanlahti Resort Saimaan rannalla Puumalassa tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin uusiin ihmisiin aktiviteettien ja ulkoilun merkeissä. Viikonlopun aikana pääset pyöräilemään, melomaan, paistamaan tikkupullaa, risteilemään Saimaalla (norpatkin heilan etsinnässä), patikoimaan metsään ja rentoutumaan nuotiolla. Aikaa on myös varattu savusaunaelämykselle paljuineen. Ja tunnelmallisen Pajapirtin karaokeillassa voi testata omat laulu- tai tanssitaidot. Sinkkuviikonloppu on oiva tilaisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä, nauttia Suomen kauneimmista maisemista ja ottaa rennosti.

 

Aikataulu

Perjantai 18.5.

Klo 16.00 Lähtö Helsingistä, Kiasman pysäkki

Klo 17.30 Lahti, Matkakeskus

Klo 18.10 Heinola, linja-autoasema

Klo 20.15 Saapuminen Sahanlahteen

Majoittuminen hotelli Väentupaan ja illallinen ravintola Koskivahdissa

 

Lauantai 19.5.

Päivän retki aloitetaan aamupalan jälkeen Sahanlahden idyllisestä sahamiljööstä, josta saat polkupyörän (sähköavusteiset halutessasi) ja varusteet käyttöösi. Sahanlahdesta pyöräillään omatoimisesti Puumalan kirkonkylään reilut 6 km, jossa voi piipahtaa satamassa ja pyörien kanssa nousta näköalahissillä ihailemaan maisemia Puumalan sillalta. Sillalta matka jatkuu pitkin idyllistä saaristotietä kohti Niinisaarta (n. 12 km), mihin päästään lossilla.

 

Ravintola Niinipuussa ja Okkolan tilan kodikkaassa pihamiljöössä nautitaan lounas n. klo 12. Sen jälkeen siirrytään viereiselle Hanhiniityn tilalle, josta lähdetään (n. klo 13.30) elämykselliselle melontamatkalle (kajakki/kanootti) kohti Liehtalanniemen museotilaa, jossa tutustutaan saaristolaistilan historiaan ja tarinoihin Liehtalan Jallusta, paikallisesta kuuluisuudesta. Tarinoiden lomassa nautitaan nokipannukahvit ja paistetaan tikkupullaa.

 

Liehtalanniemestä kulkuvälineeksi vaihdetaan m/s Kaunis Veera, jolla risteillään Sahanlahteen (n. 1,5 h). Toukokuu on norppien kuherteluaikaa, joten nyt on paras mahdollisuus bongata norppakin luodolla lekottelemassa. Risteilyn jälkeen pääsee heti savusaunan leppoisiin löylyihin ja rohkeimmat uimaan virkistävään Saimaaseen. Artturin terassilla on myös palju, johon pääsee pulahtamaan, jos Saimaan vesi tuntuu liian kylmältä. Saunalla tarjolla pientä huikopalaa ettei nälkä pääse yllättämään. Klo 20 nautitaan Loimulohi- illallinen tunnelmallisessa Pajapirtissä. Illallisen jälkeen ilta jatkuu rennosti karaoken ja tanssien merkeissä.

 

Sunnuntai 20.5.

Aamiaisen jälkeen (klo 10) lähdetään patikoimaan lähimetsään ja poluille, halukkaat voivat etsiä matkalla geokätköjäkin. Matkan varrella on komeita siirtolohkareita ja muita uniikkeja luonnon muovaamia maastoja. Patikoinnin päätteeksi nautitaan mukilliset höyryävää kodalla ja rentoudutaan oppaan johdolla. Ennen kotiinlähtöä nautitaan vielä kevyt keittolounas ravintola Koskivahdissa.

Klo 13.00 Kotimatka alkaa

Klo 15.05 Heinola, linja-autoasema

Klo 15.45 Lahti, Matkakeskus

Klo 17.15 Helsinki, Kiasman pysäkki

Hinta

419 € /hlö

1hh lisämaksu 60 €/ 2vrk

Hintaan sisältyy

Meno-paluukuljetukset tilausajobussilla, kahden vuorokauden majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaiset, savusauna ja palju, ohjelma varusteineen ja eväineen, 2 x illallinen, 2 x lounas sekä risteily.

Varaa, tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Saavu vieraaksemme Suomen kauneimpiin maisemiin. Ruoka on tuloillaan – kahvikin on tippunut.